.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 11:46

Toni Βou – Τραυματίστηκε σε αγώνα – Video

 

“Εκτός” για τρεις τουλάχιστον εβδομάδες

Μια άσχημη πτώση είχε ο πρωταθλητής του Trial, Toni Βοu, σε αγώνα -εκτός πρωταθλήματος- στο Le Mans της Γαλλίας, που είχε ως αποτέλεσμα κατάγματα σε τρεις σπονδύλους της οσφυϊκής περιοχής.

O Βou, o οποίος πήγαινε “τρένο” στο φετινό X-Trial πρωτάθλημα, με σερί νικών στους πέντε από τους οκτώ αγώνες της χρονιάς, θα αναγκαστεί να απέχει από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Χάνει σίγουρα λοιπόν  τον προγραμματισμένο για τις 8 Μαρτίου, έκτο αγώνα του πρωταθλήματος στο San Pablo την Ισπανίας και αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψει στις 17/04, στον έβδομο γύρο του πρωταθλήματος, στην Γαλλία και πάλι.

Ο Bou, προηγείται στην βαθμολογία του δεύτερου στην κατάταξη, Adam Raga, με μια διαφορά 31 βαθμών, ωστόσο είναι σίγουρο ότι αυτή θα μειωθεί στους 11 βαθμούς στον επόμενο γύρο όπου και θα απουσιάζει.

Με δύο αγώνες να απομένουν μετά, όλα είναι ανοιχτά βάση πιθανοτήτων, ωστόσο αν ο Bou επιστρέψει και βρίσκεται στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο που μας έχει συνηθίσει… δύσκολα να το χάσει.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 11:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon