.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 13:54

Valentino Rossi – Φήμες ότι ανανέωσε το συμβόλαιο με Yamaha!

 

Ακούγεται για 1+1 χρόνο με τα τρία διαπασών!

Τα συμβόλαια των περισσότερων αναβατών στα MotoGP, λήγουν μετά το πέρας της σεζόν του 2018 και αν υπάρχει ένας οδηγός του οποίου οι μελλοντικές κινήσεις έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αυτός δεν είναι άλλος από τον Rossi!

Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι είναι ο Valentino, αλλά πολύ περισσότερο οφείλεται στο ότι ανάμεσα στις επιλογές που έχει ο “γιατρός”, συμπεριλαμβάνεται και αυτή της απόσυρσης του από τους αγώνες, κάτι που θα αποτελέσει ίσως το σημαντικότερο γεγονός των τελευταίων ετών στα MotoGP.

Οι μέχρι τώρα επίσημες, δια στόματος του Rossi και επιβεβαιωμένες από την Yamaha πληροφορίες, ανέφεραν ότι οι όποιες αποφάσεις, θα παρθούν μετά την συμπλήρωση των πρώτων αγώνων στη νέα σεζόν.

Όμως o Carlo Pernat, μια εμβληματική προσωπικότητα στα paddock, ο οποίος ως manager έχει σχετιστεί και συνεργαστεί με αναβάτες όπως ο Rossi, o Biaggi, ο Capirossi, o Ιannone και ο Simoncelli (RIP), έκανε μια βαρυσήμαντη δήλωση στην ιταλική τηλεόραση:

“O Valentino έχει ήδη υπογράψει με την Yamaha για έναν ακόμα χρόνο (2019), με option ανανέωσης για μια ακόμα χρονιά (2020)! Σας το λέω με κάθε επισημότητα αυτό!”

rossicont1 3
Carlo Pernat 

Φυσικά μια δήλωση σαν και αυτή θα μπορούσε να έχει γίνει από τον καθένα αλλά το όνομα του Pernat, δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίο, είναι ένας αξιοσέβαστος άνθρωπος στους αγώνες με δεκαετίες εμπειρίας και εμπλοκής σε αυτούς… με λίγα λόγια,  τους γνωρίζει όλους, μιλάει με όλους, τον σέβονται όλοι!

rossicont1 1
Lin Jarvis 

Όπως ήταν επόμενο, η δήλωση του Pernat, προκάλεσε μεγάλο… “σούσουρο” αλλά δεν επιβεβαιώθηκε επισήμως από την Yamaha ή από τον Rossi. Αυτός που τοποθετήθηκε επί του θέματος, ήταν ο διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας της Yamaha, Lin Jarvis:

“Ενημερώθηκα για τις δηλώσεις του Carlo Pernat αλλά σας διαβεβαιώνω, ότι τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα. Στην προετοιμασία των συμβολαίων με τους οδηγούς, ενέχομαι και εγώ, δεν έχουμε λοιπόν κάποια εξέλιξη επί του θέματος. Ξέρω ότι ο Valentino έχει εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία του να συνεχίσει στους αγώνες και αυτό είναι σίγουρα κάτι θετικό, εμείς από την πλευρά μας, φυσικά και τον θέλουμε στην ομάδα μας, να συνεχίσουμε μαζί και του χρόνου. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα ο Valentino θα πάρει τις αποφάσεις του, ίσως να θελήσει ένα ετήσιο συμβόλαιο, μπορεί ακόμα και να κλείσουμε στα δύο.”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 13:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon