.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 14:46

Αγωνιστική Δράση 16-17-18 Φεβρουαρίου 2018

 

Δράση εντός και εκτός των συνόρων!

Ένα τριήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση είναι αυτό που μας έρχεται στις 16, 17 και 18 Φεβρουαρίου.  Πάμε να δούμε αναλυτικά τι μας περιμένει!

Παρασκευή 16 Φεβ.: Buriram MotoGP Official Test

motogp sepang test 2018 11

Τα 3α επίσημα δοκιμαστικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP θα πραγματοποιηθούν στην πίστα Chang International, στην Ταϋλάνδη και ξεκινούν αυτή την Παρασκευή με διάρκεια έως και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Να σας θυμίσουμε ότι τα προηγούμενα δοκιμαστικά στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία, έκλεισαν με νέο ρεκόρ πίστας από τον εργοστασιακό αναβάτη της Ducati, Jorge Lorenzo!

Περισσότερα για αυτό μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Σάββατο 17 Φεβ.: AMA Supercross 2018, 7ος αγώνας, Arlington

ama sx 2018 6os agonas san diego anderson

Το κορυφαίο και άκρως εντυπωσιακό αμερικάνικο πρωτάθλημα Supercross μετακομίζει στο Arlington για τον έβδομο αγώνα που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον. Θα μπορέσει να συνεχίσει το σερί νικών του ο Jason Anderson; Θα βρει επιτέλους ρυθμό ο Eli Tomac αντίστοιχο της αποδεδειγμένης ταχύτητάς του; Οι απαντήσεις αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Ενημερωθείτε εδώ για το τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα του AMA SX 2018.

Κυριακή 18 Φεβ.: Πανελλήνιο Πρωτ. MΧ 2018, 1ος αγώνας, Σέρρες

pp mx 1st 2018 3

Η αγωνιστική δράση εντός των συνόρων ξεκινά με ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα πρωταθλήματα για τα ελληνικά δεδομένα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross. Πρώτος αγώνας στις Σέρρες την Κυριακή, με τη δράση να ξεκινά ωστόσο το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, με τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά.

Βρείτε πληροφορίες και λεπτομέρειες σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 17:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon