.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 11:14

Βen Spies – Σοβαρό ατύχημα σε προπόνηση off-road

 

Xάνει την έναρξη και το μισό του AMA πρωταθλήματος endurο

 

Ο γνωστός πρωταθλητής των WSBK (2009) και πρώην αγωνιζόμενος στην ταχύτητα,  Ben Spies, είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά την διάρκεια προπόνησης στο χώμα, ενώ ετοιμαζόταν να συμμετάσχει στο εθνικό πρωτάθλημα endurο των HΠΑ, το οποίο ξεκινά τον Φεβρουάριο.

Ο Spies, προσγειώθηκε άσχημα μετά από ένα άλμα, με αποτέλεσμα να φύγει πάνω από το τιμόνι και να υποστεί κατάγματα σε πλευρά, κλείδα και ωμοπλάτη, καθώς και ρήξη πνεύμονα.

Η κατάσταση του είναι καλή και δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ο Spies, δεν θα μπορέσει σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει το πρόγραμμα του εθνικού πρωταθλήματος enduro των HΠΑ για το 2018.

Αναμένεται να είναι ξανά “ετοιμοπόλεμος” το καλοκαίρι, οπότε και θα συμμετάσχει στους υπόλοιπους 4-5 αγώνες (από τους 10 συνολικά).     

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 11:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon