.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 10:47

Αγώνας MotoGP σε δημόσιους δρόμους!

 

Πολύ μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιηθεί το σενάριο

 

Tην F1 και το Monte Carlo φαίνεται πως είχε κατά νου ο ισχυρός άνδρας των MotoGP, Carmelo Ezpeleta, ο οποίος σε πρόσφατη του συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα Expansion, ανέφερε ξεκάθαρα, πως υπάρχει ήδη μια πρόταση για να συμπεριληφθεί στο καλεντάρι των MotoGP και ένας αγώνας σε δημόσιους δρόμους!

Χαρακτηριστικά μάλιστα ειπώθηκε, πως η πόλη η οποία ίσως φιλοξενήσει τον αγώνα αυτόν στο μέλλον, θα είναι μια “ζεστή πόλη”, με τον Ezpeleta να αναφέρεται προφανώς στις κλιματολογικές της συνθήκες.

Οι συζητήσεις σχετικά με αυτό το θέμα πρέπει να έχουν προχωρήσει πολύ, με τα λεγόμενα του Ezpeleta στην συνέχεια να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες, που αφήνουν ξεκάθαρα υπόνοιες ότι υπάρχει ολοκληρωμένος φάκελος – πρόταση που εξετάζεται.

“H μεγάλη ευθεία του αγώνα αυτού μπορεί να είναι ένας κεντρικός αστικός δρόμος και τα paddock να είναι στεγασμένα  σε έναν χώρο, ο οποίος μετά τον αγώνα θα μπορεί να λειτουργήσει ως εκθεσιακό κέντρο.”

Τώρα το ποια μπορεί να είναι η “ζεστή πόλη” που θα φιλοξενήσει αυτό τον αγώνα, δεν το γνωρίζουμε… η Αθήνα ζεστή πάντως είναι!

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι απαιτήσεις και οι προδιαγραφές ασφαλείας για έναν αγώνα ταχύτητας μοτοσυκλετών μέσα στην πόλη, διαφέρουν αρκετά από αυτές τις F1, κυρίως σε ότι αφορά στο εύρος των αμμοπαγίδων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 10:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon