.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 14:17

Albert Cabestany: Απαγόρευση συμμετοχής στο X-Trial 2018;!

 

O Ισπανός υποστηρίζει πως δεν τον αφήνουν να τρέξει λόγω… ηλικίας

 

Το πρωτάθλημα X-Trial (Indoor Trial) 2018 ξεκίνησε, με μια τρανταχτή απουσία. Αυτή του Ισπανού αναβάτη της Sherco, Albert Cabestany. Ο ίδιος, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook υποστηρίζει πως η FIM του απαγόρευσε να συμμετάσχει λόγω… ηλικίας!

albert cabestany 1

O 37χρονος Cabestany ήταν 4ος στην γενική κατάταξη του Πρωταθλήματος X-Trial, πίσω από τους Toni Bou, Adam Raga, James Dabill και Jaime Busto, ενώ αν όσα υποστηρίζει για το «κόψιμο» της FIM λόγω ηλικίας είναι αλήθεια, τότε στην Ελλάδα… δεν θα έπρεπε να γίνεται κανένα πρωτάθλημα!

Είναι όντως έτσι, ή μήπως η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη; Για την ώρα πάντως η FIM δεν έχει απαντήσει στον Cabestany, ενώ δεν έχουμε δει ούτε τη Sherco να παίρνει μέρος στην διαμάχη.

albert cabestany 8

Διαβάστε τι έγραψε ο Albert Cabestany στο προσωπικό του προφίλ στο facebook για τη μη συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα X-Trial 2018.

«Και τελικά η μέρα έφτασε. Σήμερα ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα X-Trial. Βέβαια, δεν ξέρω αν μπορείς να το αποκαλείς Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όταν σε αυτό ΔΕΝ συμμετέχουν οι καλύτεροι αναβάτες του κόσμου. Όπου αν είσαι μιας συγκεκριμένης ηλικίας, ακόμα και αν ΕΧΕΙΣ το επίπεδο, σε ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ.

Ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου οι αναβάτες επιλέγονται δείχνοντας με το δάχτυλο (σσ. εννοεί από τη FIM). Ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που το να έχεις τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου δεν αποτελεί προτεραιότητα. Κυρίες και κύριοι, εδώ είναι, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα X-Trial 2018. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για αυτό το κατόρθωμα, στη FIM και στην 2play που διοργανώνει το Πρωτάθλημα. 

albert cabestany 11

Λυπάμαι, για εμένα είναι μια στενάχωρη μέρα. Συμμετέχω και ανεβαίνω στο βάθρο του Πρωταθλήματος Indoor Trial τα τελευταία 15 χρόνια. Πέρυσι ανέβηκα στο βάθρο στους μισούς αγώνες του Πρωταθλήματος, και έχασα την 3η θέση γενικής για λίγο, και αυτός είναι ο τρόπος που οι οργανωτές αυτού του ‘Παγκοσμίου Πρωταθλήματος’ μου φέρονται, αυτός είναι ο σεβασμός που μου δείχνουν. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Και για να τελειώσω, εύχομαι την καλύτερη τύχη στους συναδέλφους μου που συμμετέχουν στο event. Χαρίστε στον κόσμο ένα υπέροχο θέαμα, όπως συνήθως.»

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 14:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon