.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 14:20

Tadeusz “Τaddy” Blazusiak - Επιστροφή στην ενεργό δράση!

 

Μόλις ένα χρόνο άντεξε στην… “σύνταξη” o Πολωνός αναβάτης

 

Ο πολυπρωταθλητής σε enduro, trial και enducross, Taddy Blazusiak, επιστρέφει στους αγώνες, έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του από την ενεργό δράση και θα συμμετάσχει στον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματιος SuperEnduro, στην Πολωνία, στις 9 Δεκεμβρίου, ενταγμένος στο δυναμικό της Red Bull KTM Factory Racing.

Ο ταλαντούχος αναβάτης, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της KTM και πέρα από το πρωτάθλημα του SuperEnduro, θα τρέξει και στο Παγκόσμιο WEC, ενώ θα πάρει μέρος και σε άλλους αγώνες, με το Erzberg Enduro, το οποίο έχει κατακτήσει στο παρελθόν, να είναι μάλλον ένας από αυτούς.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την επιστροφή μου στην Red Bull KTM Factory Racing”, δήλωσε ο Blazusiak, για να συνεχίσει: “Απείχα για έναν χρόνο από την αγωνιστική δράση και τώρα ανοίγεται έναν νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου.  Όταν πήρα την απόφαση να αποσυρθώ, δεν πίστευα ότι υπάρχει ενδεχόμενο να ξανατρέξω, είχα “καεί”, εξαντλώντας όλα μου τα σωματικά αποθέματα δύναμης και είχα κουραστεί αρκετά και ψυχολογικά. Ωστόσο δύο μήνες μετά, οδήγησα και πάλι, έκανα διάφορες διαδρομές χωρίς την πίεση των αγώνων, γνώρισα νέους ανθρώπους, συμμετείχα και σε κάποια events και σιγά – σιγά συνειδητοποίησα ότι εξακολουθώ να ευχαριστιέμαι με το enduro και έτσι γεννήθηκε η επιθυμία να επιστρέψω στους αγώνες.”

Mε την σειρά του, ο Pit Beirer, διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της KTM, δήλωσε σχετικά: “Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να έχουμε τον Taddy στην ομάδα μας, πρόκειται για ένα πολύ μαχητικό αθλητή, ο οποίος έχει τιμήσει και εκπροσωπήσει την KTM στο παρελθόν, με τον καλύτερο τρόπο. Δεν τίθεται θέμα για την αγωνιστικότητα και το πάθος του, αυτά είναι δεδομένα, και ελπίζουμε η νέα μας αυτή συνεργασία, να οδηγήσει σε πολύ καλά αποτελέσματα.”   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 14:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon