.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 11:02

MotoGP 2018 - TEST Jerez - 1η μέρα

 

Ταχύτερος όλων ο Andrea Iannone της Suzuki

 

Την πρώτη μέρα του TEST στη Jerez για τους αναβάτες MotoGP, ο Andrea Iannone της Suzuki σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο, μόλις μισό δέκατο μπροστά από τον Cal Crutchlow της περιφερειακής Honda. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια πίστα κάνουν TEST και οι αναβάτες WorldSBK.

Ο χρόνος του Andrea Iannone της Team Suzuki Ecstar ήταν 1:38.280, μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον χρόνο του Tom Sykes από το WorldSBK! Ελάχιστα πίσω του ήταν ο Cal Crutchlow, της LCR Honda Castrol, ενώ ακολούθησαν επίσης κοντά, το δίδυμο της εργοστασιακής Ducati, Andrea Dovizioso & Jorge Lorenzo. 

Την πρώτη μέρα του τεστ ο Alex Rins της Suzuki απουσίαζε ενώ τη θέση του πήρε ο δοκιμαστής της ομάδας Sylvain Guintoli που ήταν 11ος ανάμεσα στους αναβάτες MotoGP.

Η Suzuki επικεντρώνεται στην εξέλιξη του κινητήρα, ενώ η Ducati αξιολογεί διάφορα εξαρτήματα του πρωτότυπου μοντέλου, με το GP18 να ετοιμάζεται να κάνει την επίσημη πρώτη εμφάνιση του στο TEST της Sepang τον Ιανουάριο.

Η ομάδα της Repsol Honda δεν συμμετέχει στο τεστ, έχοντας επιλέξει να χρησιμοποιήσουν τις μέρες που δικαιούνται σε δοκιμές την επόμενη σεζόν.

Ούτε όμως η Movistar Yamaha, και η Monster Yamaha Tech 3 θα δώσουν το παρών στη Jerez, καθώς προτίμησαν τη Sepang, σε ένα ιδιωτικό TEST που θα λάβει χώρα σε λίγο.

Ο Pol Espargaro της Red Bull KTM τερμάτισε 5ος ταχύτερος την 1η μέρα του TEST, χρησιμοποιώντας νέο πλαίσιο και ψαλίδι και αρκετά ακόμη νέα καλούδια, ενώ έκανε δουλειά σε στήσιμο και ηλεκτρονικά. Ο Bradley Smith ήταν 7ος.

Ο Scott Redding ήταν ο ταχύτερος αναβάτης Aprilia με τον Aleix Espargaro να μην συμμετέχει την 1η μέρα του TEST.

Πτώση είχαμε από τον Pol Espargaro, δίχως ευτυχώς τραυματισμό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 11:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « WorldSBK 2018 - TEST Jerez - 3η μέρα Roof of Africa 2017 - Red Bull Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon