.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 13:05

Team HRC – Ανακοίνωση ομάδας MXGP 2018

 

Συνεχίζει με Tim Gajser στην μεγάλη κατηγορία

 

 

Την ομάδα με την οποία θα συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MXGP την επόμενη χρονιά ανακοίνωσε η HRC (Honda Racing Corporation) στο διεθνές σαλόνι μοτοσυκλέτας στο Milano.

mxgp 2018 team hrc 2

Με το νούμερο #243 ο Tim Gajser, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2016, θα παραμείνει στην ομάδα των Ιαπώνων και το 2018. Στο πλευρό του θα έχει του χρόνου τον 21χρονο Ολλανδό Brian Bogers, που θα έχει και αυτός εργοστασιακή υποστήριξη για το CRF450RW του.

Στην κατηγορία MX2 την Honda θα εκπροσωπήσει ο 21χρονος Ν.Αφρικανός Calvin Vlaanderen.

Για την ομάδα της HRC  ο Marcus Pereira de Freitas είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την ομάδα μας για το 2018. Ο Tim δεν χρειάζεται συστάσεις, όντας δύο φορές πρωταθηλτής με την HRC, εμείς καλωσορίζουμε δύο πολλά υποσχόμενους νεαρούς τον Brian και τον  Calvin.»

«Είναι υπέροχο που παραμένω στη HRC για το 2018 – είμαστε μαζί ήδη αρκετό καιρό και είμαι χαρούμενος που συνεχίζω. Για το 2018 έχω νέους team mates και νομίζω ότι θα είναι πολύ καλά καθώς είμαστε όλοι “πεινασμένοι” για προκλήσεις. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ερχόμενη χρονιά, είμαστε σε φόρμα και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ξανά.», δήλωσε ο Tim Gajser για τη συνέχεια της συνεργασίας του με τη Honda.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 13:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon