.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 20:08

MotoGP – Ζωντανή πανοραμική μετάδοση 360 μοιρών!

 

Live οn board πλάνα προς την κατεύθυνση της επιλογής σας!

 

Σκεφτείτε να παρακολουθείτε ζωντανά αγώνα των MotoGP και να έχετε την δυνατότητα να καθορίσετε εσείς το πλάνο της on-board κάμερας που θα βρίσκεται πάνω στις μοτοσυκλέτες των αναβατών, στρέφοντας την προς οποιαδήποτε κατεύθυνση… και όμως γίνεται!

Το πανοραμικό video 360 είναι το νέo trend στον χώρο της καταγραφής κινούμενης εικόνας και ήδη υπάρχουν πολλά video αυτού του τύπου στο youtube, ενώ η απόκτηση μιας κάμερας 360 είναι πλέον πολύ εύκολη υπόθεση με προσιτό κόστος.

Η Dorna Sports, χρησιμοποιούσε από πέρυσι κάμερες 360 τοποθετημένες σε μοτοσυκλέτες των αγωνιζόμενων στα MotoGP, προσφέροντας μαγνητοσκοπημένα πλάνα πανοραμικής θέασης ως υλικό, μετά των αγώνα.

Από φέτος όμως και συγκεκριμένα μετά τον πρόσφατο αγώνα στο Le Mans , η Dorna Sports δοκίμασε την ζωντανή αναμετάδοση μέσω καμερών 360 που είχαν τοποθετηθεί πάνω στις μοτοσυκλέτες των  Johann Zarco, Pol Espargaro and Andrea Dovizioso, ενώ στον αγώνα της Aragon, τοποθετήθηκε επίσης μια παρόμοια κάμερα στην Yamaha του Vinales.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος λοιπόν, το υλικό αυτό θα διανείμετε σε real time χρόνο προς αναμετάδοση κατά την κάλυψη των αγώνων, ενώ όσοι είναι εγγεγραμμένοι και συνδρομητές στο επίσημο motogp.com, θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση.

Το όλο concept 360 ζωντανής κάλυψης ονομάζεται “Zoetrope” και το βασικότερο στοιχείο του είναι μια γυροσκοπική κάμερα με τέσσερις φακούς διατεταγμένους ανά 90 μοίρες στο οριζόντιο επίπεδο.

motogp live 360 video2

Aπολαύστε λοιπόν εδώ, τα θεαματικά πλάνα του Zoetrope, όπως αυτά καταγράφηκαν από την μοτοσυκλέτα του Maverick Vinales στον γύρο του στην Aragon που του χάρισε της pole position!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 20:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon