.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 17:28

Ο Rossi ταξιδεύει για Aragon!

 

Πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να συμμετάσχει στον αγώνα!

 

Όπως είχαμε γράψει σχετικά, o Valentino βρέθηκε την Δευτέρα (18/09) στην πίστα του Misano, προκειμένου να διαπιστώσει το κατά πόσο (και για πόσο…) είναι σε θέση να οδηγήσει μοτοσυκλέτα.

Με τα δοκιμαστικά την Δευτέρα να διακόπτονται από τη βροχή, έμενε ακόμα μια ημέρα ακόμα, αφού την σήμερα Τετάρτη, θα έπρεπε να έχει υπάρξει μια τελική απόφαση. Ο Rossi λοιπόν έκανε ένα ακόμα session στην πίστα και το αποτέλεσμα της διαδικασίας ήταν κ΄’ατι παραπάνω από θετικό!

Όπως δήλωσε ο ίδιος:

“Είχα μια πολύ καλή ημέρα στην πίστα εχθές (Tρίτη 19/09), κατάφερα να κάνω είκοσι γύρους και να βρω εγώ και η ομάδα μου τις απαντήσεις που χρειαζόμασταν. Συνολικά λοιπόν το αποτέλεσμα είναι θετικό και θέλω να ευχαριστήσω τον Δρ. Lucidi (σ.σ. ο ορθοπεδικός που τον εγχείρησε και τον παρακολουθεί) και την ομάδα του που με τις υποδείξεις και την βοήθεια τους, κατάφερα να ολοκληρώσω την δοκιμασία, με τον ελάχιστο δυνατό πόνο κατά την οδήγηση.

Φυσικά στους τελευταίους γύρους οι ενοχλήσεις ήταν πιο έντονες αλλά μετά από εξετάσεις στο πόδι μου σήμερα το πρωί (Τετάρτη 20/09) δεν βρέθηκε κάποιο ανησυχητικό στοιχείο. Αποφάσισα λοιπόν να ταξιδέψω στην Ισπανία για τον αγώνα της Aragon με στόχο να καταφέρω να οδηγήσω την M1 την Κυριακή.  Η τελική απόφαση όμως, θα παρθεί μετά την ολοκλήρωση των πρώτων ελεύθερων δοκιμαστικών. Η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας όπως Η M1 σε περιβάλλον αγώνα είναι πολύ απαιτητική. Θα δούμε λοιπόν. Τα λέμε στην Αραγονία!”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 17:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon