.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 15:17

MXGP 2017 - SIDI: Φινάλε με επιτυχίες!

 

5ος τίτλος για την Kiara Fontanesi

 

 

Με μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό της έκλεισε την χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross η γνωστή εταιρία κατασκευής μποτών SIDI.

Ειδικότερα, μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος στην κατηγορία MXGP από τον φοβερό και τρομερό Toni Cairoli και την KTM, σειρά είχε το πρωτάθλημα των Γυναικών.

Εκεί, για μία ακόμη χρονιά, κατάφερε να ξεχωρίσει η Kiara Fontanesi (Yamaha) η οποία στέφθηκε ξανά πρωταθλήτρια, χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες μπότες της SIDI, Crossfire SRS 3. Αυτό είναι το 5ο πρωτάθλημα της Fontanesi το οποίο ήρθε μάλιστα με δραματικό τρόπο αφού όλα κρίθηκαν στον δεύτερο σκέλος του τελευταίου αγώνα της χρονιάς.

Papenmeier MXGP 19 MPL 2017

Λίγο πριν το τέλος, όλα έδειχναν ότι ο τίτλος θα πάει στην Nancy Van De Ven που προηγούνταν με διαφορά, έπειτα και από λάθος της Fontanesi. Στον τελευταίο γύρο όμως η De Ven, επίσης πρωταθλήτρια της SIDI, κόλλησε στη λάσπη με αποτέλεσμα να την περάσει η 23χρονη Fontanesi και να πάρει τον τίτλο με ένα βαθμό διαφορά - Fontanesi 233, Livia Lancelot 232, Courtney Duncan και Nancy Van De Ven στην 3η κα 4η θέση αντίστοιχα με 231 βαθμούς!

Μία ακόμη επιτυχία λοιπόν για τη SIDI και την Fontanesi, που επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο μια εκπληκτική χρονιά για τους Ιταλούς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 15:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon