.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 12:30

Valentino Rossi – Δοκίμασε τις δυνάμεις του

 

Οδήγησε σε πίστα, την Τετάρτη θα ξέρουμε αν θα τρέξει σε Aragon

 

Την πρώτη του επαφή με την πίστα, μετά το άσχημο ατύχημα του, είχε ο Valentino Rossi εχθές, στο Misano, οδηγώντας μια “πολιτική” R1M. O Valentino κατάφερε να ολοκληρώσει κάποιους γύρους στην πίστα, όμως η δυνατή βροχή που ξέσπασε διέκοψε αυτό το test αντοχής.

Η Yamahe εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση λίγο μετά, αναφέροντας τα εξής:

“Mετά από το ατύχημα που είχε σε προπόνηση enduro στις 31 Αυγούστου, ο Valentino Rossi, έχει εστιάσει όλες του τις δυνάμεις στην αποκατάσταση του. Σήμερα (σ.σ. 18/09), ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και ολοκλήρωσε επιτυχώς κάποιους γύρους στην πίστα του Misano, οδηγώντας μια YZF-R1M, πριν η βροχή διακόψει την διαδικασία.

Δεδομένου του ότι η δοκιμασία αντοχής διεκόπη, δεν ήταν δυνατό να υπάρξει κάποιο συμπέρασμα ή αποτίμηση της κατάστασης. Ωστόσο  μέχρι τη Τετάρτη (σ.σ. 20/09) ο Valentino  Rossi θα έχει καταλήξει σε κάποια απόφαση σχετικά με την συμμετοχή του ή μη στον επερχόμενο αγώνα στην Aραγονία.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 12:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon