.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 18:19

Twin Ring Motegi στο MotoGP ως το 2023

 

Νέο 5ετές συμβόλαιο με την Dorna

 

Το 2017 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την διάσημη ιαπωνική πίστα καθώς φέτος κλείνει 20 χρόνια ζωής! Τι καλύτερο δώρο λοιπόν για το συγκεκριμένο σιρκουί από το νέο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι ιθύνοντες της πίστας με την Dorna, για την περαιτέρω επέκταση της της μεταξύ τους  συνεργασίας για πέντε ακόμη χρόνια, δύο χρόνια μάλιστα πριν από την λήξη της υπάρχουσας συμφωνίας.

Το νέο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών θα ενεργοποιηθεί το 2019, όταν και η πίστα θα συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP.

Από την πλευρά της πίστας ο Susumu Yamashita, πρόεδρος της Mobilityland Corp. δήλωσε για τη νέα συμφωνία: «Η φετινή χρονιά αποτελεί ένα ορόσημο για την πίστα καθώς γιορτάζει την 20η επέτειό της. Ως διοργανωτές είναι τιμή και χαρά μας να ανακοινώσουμε την ανανέωση του συμβολαίου μας, ως την πίστα που θα φιλοξενεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP, σε μία τόσο ιδιαίτερη στιγμή. Νιώθουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να διοργανώνουμε εμείς το αγώνα του MotogP: δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι που έρχονται να δουν τον αγώνα, είναι εξίσου πολύτιμο κα ιγια όλους τους κατασκευαστές που παίρνουν μέρος…Ειλικρινά εκτιμούμε την κατανόηση που δείχνει η Dorna για την ύπαρξη αγώνα MotoGP στην Ιαπωνία όπως και την υποστήριξή τους με την ανανέωση του συμβολαίου».

Japan MotoGP Circuit

Από την μεριά της Dorna ο διευθύνων σύμβουλος της, Carmelo Ezpeleta, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την ανανέωση την συνεργασίας μας με μία πίστα που γιορτάζει την 20η της επέτειο. Το Twin Ring Motegi είναι η πίστα της Honda και το ιαπωνικό Grand Prix είναι το “σπίτι” και των υπόλοιπων ιαπώνων κατασκευαστών, όπως είναι η Yamaha και η Suzuki, που παραμένουν μεγάλοι “παίχτες” στην κορυφαία κατηγορία. Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και θα κάνουμε ακόμη περισσότερες προσπάθειες, μαζί με την Mobilityland, να αυξήσουμε την αξία του πρωταθλήματος».

Δείτε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο (η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα του MotoGP ίσως είναι απαραίτητη) το βίντεο-αφιέρωμα που ετοίμασαν οι άνθρωποι της Dorna για τα 20 χρόνια της ιαπωνικής πίστας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 18:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon