.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 18:04

MXGP Ottobiano: Τέλειο ΣΚ για την SIDI

 

Με νίκες και στις δύο κατηγορίες

 

Ένα τέλειο Σαββατοκύριακο είχαν οι αναβάτες της γνωστής εταιρίας κατασκευής προστατευτικού εξοπλισμού, SIDI, στην πίστα Ottobiano, για τον 11ο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross.

O Toni Cairoli, μπροστά στο κοινό της πατρίδας του είχε έναν τέλειο αγώνα, αφού κατάφερε να πάρει την pole στις κατατακτήριες και να κερδίσει και δύο σκέλη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη γενική.

Εξαιρετικά τα πήγε στην MX2 και ο ελβετός αναβάτης της SIDI Jeremy Seewer (Suzuki) αφού κατέκτησε μία 1η και μία 2η θέση με τον Thomas Covington(Husqvarna), επίσης αναβάτη της SIDI να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

O μεγάλος Ιταλός αναβάτης μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της SIDI δεν παρέλειψε να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του αλλά και να βάλει την υπογραφή του στην περιορισμένης έκδοσης μπότα Crossfire 3 SRS TC222, που δημιούργησε η SIDI ειδικά για τον πολυπρωταθλητή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 18:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon