.
Κατηγορία ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 16:18

BMU European Road Racing Championship 2022 - Δύο ακόμα μπλε πρωταθλήματα για Έλληνες αναβάτες

Δύο ακόμα μπλε πρωταθλήματα για Έλληνες αναβάτες, ακολουθεί δελτίο τύπου:
Με 14 αγώνες -7 διπλούς – που έλαβαν χώρα στα Βαλκάνια και με 6 από αυτούς να διοργανώνονται στην πίστα των Σερρών, ολοκληρώθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ταχύτητας για το 2022.
Οι Έλληνες αναβάτες Yamaha ήταν εκεί για να αποδείξουν το επίπεδό τους! Στην κατηγορία SUPERSPORT, ο Άλεξ Παπαγεωργίου 75 με τη Yamaha YZFR6, συμμετέχοντας σε όλους τους αγώνες και παραμένοντας ανταγωνιστικός μέχρι το τέλος, κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλητής  BMU 2022.
Επίσης, ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος 31 με τη Yamaha YZFR3, ακολούθησε όλο το πρωτάθλημα και κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή στην κατηγορία SSP300, 2 αγώνες πριν αυτό ολοκληρωθεί, στην πίστα των Σερρών. 
 ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ_01_A_SEL_Large.jpg
Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εκπροσωπεί την YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία και Μολδαβία και την PORSCHE AG και την SIXT SE στην Ελλάδα. 
H δραστηριότητα της περιλαμβάνει επίσης την Μοτοδίκτυο, με τρεις κάθετες μονάδες Yamaha και το ηλεκτρονικό κατάστημα MotoDirect. 
Εισηγημένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2005, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ απασχολεί περισσότερους από 250 εργαζομένους. Ο κύκλος εργασιών το 2021 ανήλθε στα 94,7 εκ. ευρώ.
www.motodynamics.gr
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 21:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon