.
Κατηγορία ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 16:52

Στην ομάδα της BMW ο Αμερικάνος Garrett Gerloff

Ο 27χρονος Αμερικανός Garrett Gerloff θα αγωνίζεται με την ομάδα της Bonovo action BMW Racing Team στο ΠΑγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. 

O Marc Bongers, διευθυντής της BMW Motorrad Motosport δήλωσε: «Παρακολουθούσαμε πάντα την εξέλιξή του  στο WorldSBK τα τελευταία χρόνια. Φάνηκε ότι είναι γρήγορος και ταλαντούχους. Τώρα έχει ωριμάσει σαν αναβάτης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε μαζί μας τον Garrett στην επόμενη σαιζόν. Πιστεύουμε ότι θα ενσωματωθεί πολύ καλά στην ομάδα  των οδηγών της BMW Motorrad και θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο το έργο μας. Ο Garrett θα βοηθήσει την Bonovo action BMW Racing Team να κάνει το επόμενο βήμα εμπρός στη νέα σαιζόν». 
 
Ο Gerloff φέτος αγωνίζεται με την GYTR GRT Yamaha. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε σε διάφορα πρωταθλήματα. Το 2106 και 2017 στέφθηκε πρωταθλητής του MotoAmerica Supersport και συνέχισε τις επιτυχημένες του εμφανίσεις μέχρι το 2020. Μπήκε στο Παγκόσμιο με τη Yamaha και έχει επανειλημμένα επιδείξει τις ικανότητές του ως αναβάτης και την ταχύτητά  του. Τα  τρία βάθρα που πέτυχε στην πρώτη σαιζόν σε αυτό το πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα εντυπωσίασαν του πάντες. Άλλες δύο θέσεις στην πρώτη τριάδα ακολούθησαν και την επόμενη χρονιά. 
00974_test2020_aragon_ambience_full_Αντιγραφή.jpg
Ο ιδιοκτήτης της Bonovo action BMW Racing Team, Jurgen Roder, δήλωσε: «Είμαστε πανευτυχείς που ένας αναβάτης σαν τον Garrerr Gerloff θα μπει στην Bonovo action BMW Racing Team! Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και έχουμε την πεποίθηση ότι θα έχουμε ένα εξαιρετικό 2023  μαζί του.ελπίζω ότι από τη μεριά μας θα  μπορέσουμε να του προσφέρουμε ότι χρειαστεί και ότι οραματίζεται και νομίζω ότι την επόμενη χρονιά η ομάδα μας θα καταλάβει πολύ  καλές θέσεις. 
 
Τη θέση του Gerloff  στη Yamaha θα καταλάβει ο Remy Gardner προερχόμενος από την Αυστραλία και από τα MotoGP, όπου αγωνιζόταν με την Tech 3  KTM RC16. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 13:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon