.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 16:25

Rally Dakar 2021 - Honda vs KTM - Μόλις 4 λεπτά διαφοράς πριν την τελευταία μέρα! Η αγωνία στο κατακόρυφο!

Δεν θυμόμαστε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια να κρίνεται το Rally Dakar ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! Με τη φανταστική απόδοση του εργοστασιακού "πορτοκαλί" Sam Sunderland την 11η και προτελευταία μέρα, η διαφορά του από τον πρώτο γενικής και "κόκκινο" Kevin Benavides έπεσε από 10 στα μόλις 4 λεπτά! Μία μόνο μέρα απομένει. Θα δούμε τη Honda να κατακτά τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της; Ή θα κάνει η ΚΤΜ την ανατροπή την τελευταία στιγμή;!

Αυτό ίσως να μην έχει ξαναγίνει. Συνήθως την τελευταία μέρα του Rally Dakar τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, και οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για έναν σχετικά εύκολο τερματισμό, με διαδρομή που δεν κρύβει πολλές εκπλήξεις και δεν αλλάζει την κατάταξη.

Ναι, αλλά αυτά συμβαίνουν όταν η διαφορά μεταξύ των πρώτων είναι σχετικά μεγάλη, όχι όταν είναι 4 ΛΕΠΤΑ!

Η 12η και τελευταία μέρα του Rally Dakar 2021 θα έχει αφετηρία την Yanbu και τερματισμό την Jeddah, από όπου ξεκίνησε το ράλι, μετά από 447 χιλιόμετρα διαδρομής, 200 εκ των οποίων αποτελούν την ειδική της μέρας.

Μετά την 11η μέρα, πρώτος γενικής είναι ο Kevin Benavides της Honda, δεύτερος ο Sam Sunderland της ΚΤΜ, 4 λεπτά και 12 δεύτερα πιο πίσω, και τρίτος ο περυσινός νικητής Ricky Brabec της Honda, 7 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Ουσιαστικά η νίκη θα παιχτεί μεταξύ των τριών αυτών αναβατών, καθώς ο τέταρτος Daniel Sanders της KTM απέχει 33 λεπτά και 5 δεύτερα από τον Benavides.

Η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο. Ποιος το θέλει περισσότερο; Ο Benavides ή ο Sunderland; Ποιος θα καταφέρει να πάει τάπα δίχως να χαθεί, αφήνοντας τους υπόλοιπους πίσω του; Μήπως τελικά θα είναι ο Brabec που θα πάρει τη 2η συνεχόμενη νίκη του στον αγώνα;

Υπομονή λίγες ώρες ακόμα, και θα έχουμε την απάντηση μας στο αν η νίκη θα βαφτεί "κόκκινη" ή "πορτοκαλί"!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 16:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon