.
Κατηγορία ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 11:44

Λευτέρης Πίππος – Για 10η φορά trial Πρωταθλητής Ελλάδας

Ο πασίγνωστος αθλητής μοτοσυκλέτας στην χώρα μας επιστρέφει στα trials και πετυχαίνει την 10η διάκριση του, ένα ακόμα «χρυσό» στο παλμαρέ του.

Ο Λευτέρης Πίππος έχει κάθε λόγο να χαίρεται τις αγωνιστικές του επιτυχίες, καταγράφοντας ακόμα έναν τίτλο στο παλμαρέ του -μιλάμε για το φετινό πρωτάθλημα Trial, το οποίο ο Πίππος κατέκτησε με νίκες στους 5 από τους 6 αγώνες της σεζόν. Με τον φετινό τίτλο, ο Πίππος φτάνει έτσι τους 10 τίτλους, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2023, σηματοδότησε και μία επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μετά από 2 χρόνια.

Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος, στα κοινωνικά του δίκτυα: «ΓIA 10Η ΦOPA ΠPΩTAΘΛHTHΣ EΛΛAΔAΣ ΣTO Trial ME THN MOTOΣYKΛETA THΣ GASGAS NA KEPΔIZOYME TOYΣ 5 AΠO TOYΣ ΣYNOΛIKA 6 AΓΩNEΣ THΣ ΦETINHΣ XPONIAΣ. ENA MEΓAΛO EYXAPIΣTΩ ΣE OΣOYΣ YΠOΣTHPIZOYN ENEPΓA TIΣ ΠPOΣΠAΘEIEΣ MOY! ΣYNEXIZOYME ME TO IΔIO ΠAΘOΣ KAI AΓAΠH ΓIA TOYΣ AΓΩNEΣ KAI THN MOTOΣYKΛETA..

#GasGas.Greece

#GasGas.official

#Dragos_ engineering

#risecustomgears

#risemotor

#dunlopmotogr

#bardahl_greece

#Spy.optic.Greece

#papastavroushops

#dxlgraphics

#makiscontras

#lp91racing_team

#aneklines

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 11:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon