.
Κατηγορία Αυστραλία
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 12:45

Ducati, The Red Adventure - Ταξίδι στην Αυστραλία με Mulstistrada - Συγκλονιστικό 40λεπτο ταξιδιωτικό Video

Δείτε ένα από τα πιο καλογυρισμένα ταξδιωτικά βίντεο που έχουμε συναντήσει, στο 40λεπτο βίντεο με τίτλο “Ducati, The Red Adventure”, με δυο Ιταλούς φίλους να γυρίζουν την Αυστραλία με Ducati Multistrada. Εκπληκτικά πλάνα, άψογο μοντάζ και αυθορμητισμός που σε κερδίζει!

Μια ιστορία για τη φιλία, την περιπέτεια, και τη μοτοσυκλέτα, με τους Luca Viglio και Andrea Terragni να διασχίζουν ερήμους, ακτές, και δάση, καβάλα στα Multistrada τους, να παίζουν στο χώμα και να συναντούν καγκουρό, κροκόδειλους και παπαγάλους.

Οι δυο Μιλανέζοι φίλοι που μας ταξιδεύουν, είναι ο Luca Viglio, γεννηθείς το 1974, παθιασμένος με τη μοτοσυκλέτα, πεπειραμένος ταξιδευτής αλλά και αγωνιζόμενος, με συμμετοχές τόσο στο Rally Dakar, όσο και στο Rally Pharaohs αλλά και στο ISDE, και ο Andrea Terragni, γεννηθείς το 1973, με τρέλα για το εντούρο και τα μακρινά ταξίδια, έχοντας ταξιδέψει σε περισσότερες από 40 χώρες με μοτοσυκλέτα.

Οι μοτοσυκλέτες που καβαλούν είναι το Multistrada 950 S με ακτινωτούς τροχούς και τρακτερωτά ελαστικά, και η ιταλική τουριστική αλλά και πολεμική ναυαρχίδα Multistrada 1260 Enduro με τον 19άρη μπροστινό τροχό και το 30λιτρο ρεζερβουάρ. Αμφότερες έχουν φορτωθεί με Ducati Performance αξεσουάρ.

Μόλις έχετε 40 λεπτά, αράξτε και απολαύστε πλάνα από το Ducati, The Red Adventure, θα μας θυμηθείτε!

Μπράβο στη Ducati, αλλά και στους δυο φίλους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 13:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « New Zealand Tour 2015, 3ο μέρος – Τελευταίο
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon