Κατηγορία TEXNIKA
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 14:42

VX360: Φωτοβόλα προϊόντα για μέγιστη ασφάλεια το βράδυ - Video

 

Γιλέκα, τζάκετ & backpacks για αναβάτες μοτοσυκλέτας, ποδηλάτου αλλά και για πεζούς

 

Η καναδέζικη εταιρεία VX360 κατασκευάζει έξυπνα και καλαίσθητα φωτοβόλα γιλέκα, τζάκετ και backpacks, για μέγιστη ασφάλεια αναβατών μοτοσυκλέτα και ποδηλάτου, αλλά και πεζών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σε κακό καιρό.

Τα προϊόντα της VX360 είναι αρκετά οικονομικά, ενώ το design του φωτισμού τους, χαρίζει μια ελαφρώς... διαστημική εμφάνιση.

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει το σύστημα μέσω smartphone app, ώστε τα φώτα είτε να παραμένουν συνεχώς αναμμένα, είτε να αναβοσβήνουν για ακόμα περισσότερη ασφάλεια.

Δείτε και αγοράστε τα προιόντα της VX360 ΕΔΩ.

Ακολουθεί το επίσημο βίντεο. 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 14:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube