.
Κατηγορία Ταξινομήσεις
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 13:34

Ταξινομήσεις Φεβρουαρίου 2024, ηλεκτρικά – Όλα τα μοντέλα

Η κατηγορία παραμένει μία ιδιαίτερη περίπτωση, παρά το ότι καταγράφει σχεδόν υπερδιπλασιασμό των κομματιών που ταξινόμησε σε σχέση με τον περσινό Φλεβάρη.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, για τον Φεβρουάριο του 2024 καταγράφηκαν 98 ταξινομήσεις ηλεκτρικών δικύκλων (και οχημάτων που εμπίπτουν στην κατηγοριοποίηση ως ευρύτερα δίκυκλα), αριθμός αυξημένος σχεδόν κατά το διπλάσιο σε σχέση με τον περσινό μήνα, όταν και καταγράφηκαν 52 ταξινομήσεις. Αυτό ωστόσο δεν αλλάζει την όλη εικόνα της αγοράς ηλεκτρικών στην Ελλάδα, με τα (επιδεχόμενα ταξινόμησης) ηλεκτρικά οχήματα που κατατάσσονται ως δίκυκλα να δεσμεύουν μόλις το 2.4% της αγοράς, και πάλι βέβαια αυξημένο σε σχέση με το 1,8% του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Δείτε αναλυτικά, παρακάτω, τα ηλεκτρικά δίκυκλα που σημείωσαν τις καλύτερες επιδόσεις στις ταξινομήσεις του Φεβρουαρίου. (Πηγή: ΕΛΣΤΑΤ – Το bikeit.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις).   

 

  ΜΑΡΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ
1 DAYTONA BRAVO 8
2 EFUN/ZAP PULSE, ERIDER,TRINITY 5
  SILENCE S01 HS 5
  SILENCE SEAT MO ESCOOTER 125 HS-CONNECTED 5
3 JNEN, JUNENG CAPPUCINO 3
  BMW CE04 3
  DAYTONA IRIS 3
  JIANGSU XINRI ROBOS-S 3
4 DAYTONA F5 2
  GOLDEN LION JS2A-2 2
  EFUN/ZAP TIDER 2
  LVNENG LX06MAX 2
  HORWIN EK3 2
  SILENCE S01 2
  PIAGGIO PIAGGIO 1 2
5 SUPER SOCO TS HUNTER 1
  YADEA G5S 1
  ARENA, ELYX, MIFUN LINK 1
  TINBOT E-SUM 1
  VELIMOTOR VMX08 1
  EFUN/ZAP PUSA 1
  HORWIN SK3 1
  NIU MGT PRO 1
  NIU NQi GTs 1
  EFUN/ZAP LIPO 1
  CFMOTO ZEEHO 1
  DMEMOTO, ELYX SMART DME3000-A,DME3000-B 1
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 13:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon