.
Κατηγορία Ταξινομήσεις
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 09:20

Ταξινομήσεις Μαρτίου/3μήνου 2023 - Τρομακτική αύξηση, πάμε ολοταχώς για ρεκόρ

Η μοτοσυκλέτα κατακτά την αγορά και οι πωλήσεις σε βάθος 3μήνου αλλά και για τον μήνα Μάρτιο, εντυπωσιάζουν.

Τα στατιστικά στοιχεία από τις ταξινομήσεις δικύκλων, που μόλις ήρθαν στα χέρια μας, δείχνουν ότι δεν μιλάμε απλώς για μια αγορά που ανάκαμψε από το σοκ του COVID-19, αλλά ξεπερνά και τον εαυτό της με ισχυρές επιδόσεις επί σειρά ετών.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, κατά το 1ο τρίμηνο του 2023 ταξινομήθηκαν 12.250 δίκυκλα (μοτοσυκλέτες, scooter, παπιά αλλά και ATV, μιας και κατατάσσονται στα δίκυκλα), καταδεικνύοντας μια αύξηση κατά 36,1%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Μόνο για τον μήνα Μάρτιο, η αύξηση ήταν ακόμα μεγαλύτερη: Καταγράφηκαν 5.520 ταξινομήσεις, κάνοντας μια αύξηση της τάξης του 48,2% σε σχέση με τον περσινό Μάρτη (3.724 ταξινομήσεις)!  Η μοτοσυκλέτα κερδίζει τις εντυπώσεις και καθιερώνεται στο μυαλό του κοινού. Οι αριθμοί ανεβαίνουν διαρκώς και ελπίζουμε, κάπως έτσι να αλλάξει και το status quo σχετικά με την αντιμετώπιση τους από την πολιτεία, αλλά και την κοινωνία...

Διάστημα Ταξινομήσεις 2023 Ταξινομήσεις 2022 Διαφορά +/-
Μάρτιος  5.520 3.724 48,20%
3μηνο Ιαν-Μαρ  12.250 9.001 36,10%
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 09:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon