.
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 10:51

Spidi Tour by Motomarket -Επιτυχής η πρώτη διοργάνωση

Στην λίμνη Δόξα βρέθηκαν οι φίλοι του μοτοσυκλετιστικού τουρισμού, στα πλαίσια του πρώτου Spidi Tour στην χώρα μας, που διοργάνωσε το Motomarket.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε και στην χώρα μας το πρώτο Spidi Tour, υπό την διοργανωτική επίβλεψη του Motomarket και αρχής γενομένης, από το ταξίδι Αθήνα-Λίμνη Δόξα, με διέλευση και από την ορεινή Κορινθία.

Η εκδρομή ξεκίνησε στις 9 το πρωί, με σημείο συνάντησης το κατάστημα Motomarket στην Αθήνα, όπου και οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα ελαφρύ πρωϊνό, πριν την εκκίνηση. Περίπου μία ώρα αργότερα, οι μοτοσυκλετιστές είχαν ήδη ξεκινήσει, διερχόμενοι από τον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Κορίνθου, ενώ στην συνέχεια η διαδρομή χαράχθηκε προς Στυμφαλία και Λίμνη Δόξα, όπου και έγινε η πρώτη στάση.

Το πρόγραμμα είχε, στην συνέχεια, επίσκεψη στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας, τις μεσημεριανές ώρες, όπου και έγινε το γεύμα της ημέρας, με το Motomarket να έχει φροντίσει για το ανάλογο τραπέζι. Η αναχώρηση προς Αθήνα έγινε το απόγευμα, με όλους τους συμμετέχοντες να έχουν απολαύσει τα μοναδικά τοπία της Ορεινής Κορινθίας, αλλά και την συντροφικότητα και τις νέες γνωριμίες που πάντα γίνονται, σε μία τέτοιας έκτασης μοτοσυκλετιστική εξόρμηση.

Το Motomarket και το Spidi Tour ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους φίλους της μοτοσυκλέτας και των ταξιδιών στις 5 Νοεμβρίου, για το δεύτερο μέρος των Spidi Tours στην Βόρεια Ελλάδα. Η διαδρομή έχει οριστεί από την Θεσσαλονίκη, μέχρι την Ιερισσό της Χαλκιδικής, αλλά και διέλευση από την λίμνη Βόλβη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 11:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon