Κατηγορία Dragster
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 10:24

Συνέντευξη - Δημήτρης Κεραμιδάς

 

Συνέντευξη στο MXlarge!

 


Ο Δημήτρης Κεραμιδάς είναι ένας πραγματικός λάτρης του motocross. Ξεκινώντας από το Ηράκλειο Κρήτης στις αρχές της δεκαετίας του ’90, κατάφερε μέσα σε είκοσι χρόνια να κερδίζει τίτλους στο motocross και στο scramble, ένα συμμετάσχει σε αγώνες σε όλο τον κόσμο, αλλά και να γίνει επιτυχημένος επιχειρηματίας. Και αφού οι Έλληνες δεν ενδιαφερόμαστε για τους συμπατριώτες μας, το έκανε το κορυφαίο περιοδικό motocross στον κόσμο, mxlarge, το οποίο φιλοξενεί συνέντευξη του Δημήτρη Κεραμιδά στις σελίδες του.

“Ξεκίνησα το motocross στα 15 μου, και τρία χρόνια μετά συμμετείχα σε αγώνες. Έχω τραυματιστεί πολλές φορές, κάποια στιγμή έμεινα και 8 μήνες εκτός δράσης”, λέει ο Κεραμιδάς στις ερωτήσεις του Geoff Meyer.

“Είμαι 40 χρονών και έχω τρέξει σε 28 διαφορετικές χώρες. Καλύτερες στιγμές όταν κέρδισα αγώνα στο Glen Helen στην Αμερική, αλλά και όταν βαθμολογήθηκα στην 1η θέση, στην Νότια Αφρική. Στόχος μου όμως να τρέξω στην Αυστραλία, την μόνη ήπειρο που δεν έχω τρέξει ”, είπε αμέσως μετά.

“Έχω ταξιδέψει πάρα πολύ, οι Έλληνες δεν το συνηθίζουν αυτό σε τέτοιο βαθμό. Δεν θα ξεχάσω σε ένα ταξίδι που μου έκλεψαν χρήματα και τα χαρτιά μου, και έχασα τα πάντα.”

“Έχω ξεκινήσει ένα κατάστημα στην Αθήνα, για off road μοτοσυκλέτες. Ασχολούμαι εντατικά με αυτό και κάθε χρονιά είναι και καλύτερη, παρά την κρίση. Μετά από 25 χρόνια αγώνες, νιώθω πολύ καλά, παρά το ότι το ταλέντο μου δεν ήταν και τόσο καλό.”

Εμείς ευχόμαστε πάντα τέτοια, και ξέρουμε από προσωπική επαφή πως ο Δημήτρης Κεραμιδάς είναι ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει πράγματα που πολλοί από εμάς δεν θα μπαίναμε στον κόπο ούτε να τα φανταστούμε.

Φωτό: Γιώργος Λεγάκης, mxlarge

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube