.
Κατηγορία Motocross
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 16:51

Suzuki Racing For You – «Εργοστασιακή» υποστήριξη στα ελληνικά ταλέντα του Motocross

Έχεις όνειρο να τρέξεις motocross με μοτοσυκλέτα Suzuki και να αισθανθείς «επίσημος» αγωνιζόμενος αναβάτης, με παρεχόμενη μοτοσυκλέτα και κάλυψη εξόδων; Η Suzuki Moto Greece και ο Δ. Κεραμίδας έχουν νεά για σένα!

(ακολουθεί επίσημη δημοσίευση Suzuki Ελλάδος)

Το Suzuki Racing For You είναι ένας νέος θεσμός με στόχο να φέρει τους αθλητές πιο κοντά στα όνειρά τους. Σε κάθε αγώνα motocross, επιλέγουμε έναν αθλητή για να οδηγήσει την αγωνιστική RM-Z250 κάτω από την αιγίδα της αγωνιστικής ομάδας μας και υπό την επίβλεψη του αγωνιστικού διευθυντή μας, Δημήτρη Κεραμίδα, παρέχοντας δωρεάν μοτοσυκλέτα, πληρωμένη συμμετοχή, τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία στην επίσημη τέντα της ομάδας.

Για να πάρεις μέρος, πρέπει να έχεις συμμετάσχει σε τουλάχιστον τρεις αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Motocross τα τελευταία δύο χρόνια και να έχεις επίσημα ανανεωμένο δελτίο αθλητή.

Αν αυτό είναι το όνειρο σου, στείλε μας ένα μήνυμα ότι ενδιαφέρεσαι.

 

Δείτε περισσότερα και επικοινωνήστε με την Suzuki, εδώ: https://www.instagram.com/reel/C4-ozilsOzA/ 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 16:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon