.
Κατηγορία Daytona
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 12:11

Daytona Trevis 125 2024 – Το νέο scooter που κοστίζει κάτω από 2.000 ευρώ

Νέο μοντέλο από την Daytona και επιθετική πολιτική στην κατηγορία A1, με τιμολόγηση κάτω από 2.000 ευρώ και προσανατολισμό προς όλους απαξάπαντες.

Η Daytona Motors παρουσίασε, για την χώρα μας, το νέο Trevis 125, που κατατάσεται στην κατηγορία των scooters μεγάλων τροχών, την πιο επιτυχημένη στην αγορά μας με διαφορά. Σε απόλυτη σύνδεση με τις τάσεις στην αγορά, αλλά και την κινητικότητα, το Trevis 125 μπορεί να οδηγηθεί τόσο με δίπλωμα Α1 μοτοσυκλέτας, όσο και αυτοκινήτου εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

To Trevis 125 θα είναι ένα μοντέλο με την απλότητα στο προσκήνιο, καθώς από τα όσα δημοσιεύονται για αυτό προς το παρόν, δεν δίδεται έμφαση στον υπερ-πλούσιο εξοπλισμό, αλλά στην πρακτικότητα οδήγησης και την εξασφάλιση κινητικότητας για αναβάτες κάθε φύλου, ηλικίας και εμπειρίας. Ο κινητήρας θα είναι αερόψυκτος, απόδοσης 9 ίππων και τροφοδοσίας με ψεκασμό,ενώ το μοντέλο θα ζυγίζει 111 κιλά έτοιμο για οδήγηση. Για την εκκίνηση υπάρχει και μανιβέλα, πέρα από την μίζα.

Το ύψος σέλας ανακοινώνεται στα 800 χιλιοστά, ενώ η ίδια είναι κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά, ενώ στην μεταφορική ικανότητα του συμβάλλουν χώρος κάτω από την σέλα, αλλά και επίπεδο πάτωμα. Η ανάρτηση στο πίσω μέρος αποτελείται από ένα ρυθμιζόμενο αμορτισέρ, ενώ το σύστημα των φρένων φέρει CBS για ασφαλέστερη ακινητοποίηση και δίσκους εμπρός και πίσω.

Και η κρίσιμη πληροφορία, η τιμή: Το Daytona Trevis 125 θα κοστίζει 1.995 ευρώ, βάζοντας δυνατή υποψηφιότητα να σε κάνει να ξεχάσεις το αυτοκίνητο σου στο πάρκινγκ για μήνες!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 12:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon