.
Κατηγορία Daytona
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 12:48

DYMOTO 125 ABS – Adventure πνεύμα στα 125 κυβικά

Για όσους δεν συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από μοτοσυκλέτα, αλλά θέλουν όλα τα perks των 125 κυβικών για την καθημερινή χρήση.

Τα 125 κυβικά ανοίγουν τις πόρτες σε μια σημαντική μερίδα οδηγών, καθώς με την γνωστή εξίσωση με τα διπλώματα αυτοκινήτου, οποιοσδήποτε πληροί τις ανάλογες προϋποθέσεις μπορεί νόμιμα να οδηγεί δίκυκλο μέχρι 125 κυβικά. Η Daytona Motors παρουσιάζει την νέα Dymoto 125 ABS, μία μοτοσυκλέτα σε μορφή Adventure με κινητήρα 125 κυβικών που παντρεύει στοιχεία και από τους δύο κόσμους.  

Ο κινητήρας του Dymoto 125 ABS είναι υγρόψυκτος, με 4βάλβιδη κεφαλή και τροφοδοσία με ψεκασμό, απόδοσης 14 ίππων και χαμηλή κατανάλωση, που ανακοινώνεται στα 2,3 λίτρα/100 χιλιόμετρα -προσφέροντας έτσι υψηλή αυτονομία με ένα γέμισμα, χάρη στο ρεζερβουάρ των 14 λίτρων που έχει το μοντέλο. Η μοτοσυκλέτα εμπνέεται σχεδιαστικά από τα street adventure μοντέλα, συνδυάζοντας τον ασφάλτινο προσανατολισμό με στοιχεία Adventure, όπως η όρθια θέση οδήγησης και το αυξημένο ύψος. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα 160 κιλά, έτοιμη για οδήγηση.

Το μοντέλο εξοπλίζεται με φώτα LED εμπρός και πίσω, παράλληλα με φώτα ημέρας DRL και LED φλας. Το Dymoto 125 ABS φέρει επίσης ρυθμιζόμενη ζελατίνα, σε δύο θέσεις, οθόνη ενδείξεων LCD, αλλά και θύρα παροχής ρεύματος USB για ηλεκτρονικές συσκευές. Τα φρένα, με δίσκους εμπρός και πίσω, φέρουν και σύστημα ABS για την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών εμπρός και πίσω, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι και monoshock αμορτισέρ πίσω.

Η τιμή του μοντέλου ορίζεται στα 2.895 ευρώ, σε κάθε περίπτωση ένα πολύ δελεαστικό ποσόν για μία κανονική μοτοσυκλέτα παντός χρήσης, σε μια αγορά σαν την δική μας, όπου η τιμή απόκτησης είναι πρώτης τάξης παράγοντας αγοράς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 13:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon