.
Κατηγορία Daytona
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 11:06

Daytona Flert 110 - Νέο scooter σημαντικά κάτω από τα 2.000 ευρώ

Μία ακόμα πρόταση οχήματος από την Daytona, ένα scooter κατάλληλο και για δίπλωμα αυτοκινήτου σε τιμή-κόλαση, για να... εξολοθρεύσεις το αυτοκίνητο σου.

Η Daytona παρουσίασε, στην ιστοσελίδα της, το νέο Flert 110, ένα ακόμα scooter μικρού κυβισμού, που είναι κατάλληλο για οδήγηση από αναβάτες με δίπλωμα Α1, αλλά και αυτοκινήτου-Β, με βάση τις νέες προϋποθέσεις της νομοθεσίας. Με την απλότητα, τις μικρές διαστάσεις και το πολύ μικρό βάρος (κάτω από 100 κιλά) στο προσκήνιο, το Daytona Flert 110 έρχεται σε μια πολύ χαμηλή τιμή, μόλις στα 1.795 ευρώ.

Ο κινητήρας του Flert 110 είναι αερόψυκτος, τετράχρονος και 2βάλβιδος, με ισχύ 9,1 ίππων και ροπή στα 0,9 kgm, στις 7.500 και 6.000 στροφές αντίστοιχα. H Daytona ανακοινώνει κατανάλωση στο επίπεδο των 2,1 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ ο κινητήρας έχει και μανιβέλα για την εκκίνηση του. Παράλληλα, εξοπλίζεται με σύστημα Start/Stop, για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε συνθήκες αστικής χρήσης.

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούμνι και μονό αμορτισέρ, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ το φρενάρισμα αναλαμβάνουν ένας δίσκος 220 χιλιοστών εμπρός, ένα ταμπούρο 130 χιλιοστών και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

To Flert 110 ξεχωρίζει με μια μοντέρνα, αιχμηρή σχεδίαση, ενώ υπόσχεται αυξημένη άνεση και πρακτικότητα για αναβάτη και συνεπιβάτη, χάρη στην μεγάλη σέλα και στις πολλαπλές λύσεις αποθήκευσης και μεταφοράς: Επίπεδο πάτωμα, γάντζος, 2 θήκες αντικειμένων στην ποδιά αλλά και παροχή ρεύματος USB.

Δείτε περισσότερα για το νέο Daytona Flert 110, με ένα κλικ εδώ..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 20:25

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon