.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 17:03

Test - Honda CBR650R 2021

Κείμενο: Κώστας Γκαζής
Φωτογραφίες: Τάκης Μανιάτης

Για το 2021 το ιαπωνικό μοντέλο που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο χρηστικότητα και sport συμπεριφορά, καλύπτει τις Euro 5 προδιαγραφές, ενώ με την ευκαιρία του μηχανικού... σκαλίσματος, η Honda προχώρησε και σε φρεσκάρισμα περιορισμένης έκτασης της μοτοσυκλέτας.

Το 2019, η Africa Twin ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα της Honda που πήρε έγκριση Euro 5. Τώρα, η ιαπωνική φίρμα έχει ξεκινήσει τη διαδικασία και στα υπόλοιπα μοντέλα της (σειρά CB500, κ.α.), και τώρα ήρθε η ώρα και για τα CB650R και CBR650R.

Για να περάσουν τις Euro 5 προδιαγραφές, τα 2 τετρακύλινδρα μοντέλα μεσαίου κυβισμού της Honda (CBR650R & CB650R) διαθέτουν αναβαθμισμένη ECU, νέους εκκεντροφόρους, νέα ανάφλεξη, κ.α.

Παράλληλα, η Honda προίκισε τη σειρά των 650 κ.εκ. με νέο ανάποδο πιρούνι 41mm Separate Function Big Piston (SFF-BP) της Showa και αρκετές μικροαλλαγές για βελτίωση της χρηστικότητας.

Οι δυο μοτοσυκλέτες διαθέτουν ακόμα μερικές μικρές αλλαγές για να βελτιώσουν την άνεση, την χρηστικότητα και την πρακτικότητα τους, αλλαγές όπως το τιμόνι που ήρθε πιο μπροστά, η βελτιωμένη LCD οθόνη οργάνων που είναι πλέον πιο φωτεινή και ευανάγνωστη, ο βελτιωμένος προβολέας, και η προσθήκη USB Type-C θύρας φόρτισης κάτω από τη σέλα.

Τέλος, νέα είναι τα πλαϊνά πλαστικά για πιο μινιμαλιστικό στιλ, νέα και η βάση της πινακίδας κυκλοφορίας.

Τα νούμερα της Honda κάνουν λόγο για 94 Hp / 12.000 rpm και 6,4 Kgm / 8.500 rpm (καμία αλλαγή από το προηγούμενο μοντέλο ούτε σε δύναμη, ούτε σε ροπή), χωρητικότητα ρεζερβουάρ 15,4 λίτρων και γεμάτο βάρος 202,5 κιλά.

Το CBR650R διατίθεται σε δυο χρωματισμούς, στον «Matt Gunpowder Black Metallic» μαύρο της δοκιμής μας και στον πιο sport «Candy Chromosphere Red» που συνδυάζει το κόκκινο χρώμα με μαύρες και λευκές ρίγες.

Οι αλλαγές αναλυτικότερα

Honda CBR650R 2021 Test Bikeitgr 00023

Το μεγάλο νέο για το 2021 είναι φυσικά το βελτιωμένης απόδοσης καινούργιο πιρούνι της μοτοσυκλέτας, το ανάποδο πιρούνι 41mm Separate Function Big Piston (SFF-BP) της Showa. Ελαφρύτερο από τον προκάτοχο του, με ξεχωριστή λειτουργία αποσβέσεων σε κάθε καλάμι και με μεγαλύτερο πιστόνι, προσφέρει καλύτερη αίσθηση, καλύτερη απορρόφηση κραδασμών από λακκούβες και σαμάρια και βελτιωμένο έλεγχο. Για να κρατηθεί το κόστος χαμηλά, μιας και μιλάμε για sport μοτοσυκλέτα καθημερινής χρήσης και όχι για ακριβό supersport μοντέλο, το πιρούνι δεν έχει ρυθμίσεις.

Όσον αφορά στις αλλαγές που χρειάστηκαν για να πληροί ο κινητήρας τις Euro 5 προδιαγραφές, η Honda επενέβη στην ECU, στους εκκεντροφόρους, στον χρονισμό, στην εξάτμιση, στον καταλύτη και στο τελικό, προσθέτοντας παράλληλα κι έναν νέο αισθητήρα στροφάλου (crank pulsar), που δίνει στην ECU τη θέση / ταχύτητα του στροφάλου.

Νέα είναι τα προφίλ των ανακλαστικών σωμάτων των διπλών LED προβολέων της μοτοσυκλέτας για το 2021, ενώ νέα είναι τα μινιμαλιστικά πλαϊνά πλαστικά τμήματα του κουστουμιού, νέα και η στιλάτη ατσάλινη βάση του αριθμού κυκλοφορίας και των φλας.

Για το 2021, η Honda φρόντισε για την καλύτερη ορατότητα της οθόνης οργάνων, δίνοντας της νέα κλίση, και μεγαλώνοντας το μέγεθος της γραμματοσειράς των πληροφοριών.

Τέλος, η ιαπωνική εταιρεία πρόσθεσε και μια θύρα φόρτισης USB Type-C για smartphone / GPS / κλπ., που βρίσκεται κάτω από τη σέλα.

Μικρό ιστορικό και ταυτότητα της μοτοσυκλέτας

honda cbr650f

Το 2014, δίπλα στο γυμνό τετρακύλινδρο μοντέλο CB650F, η Honda παρουσίασε το ντυμένο CBR650F, που στόχο είχε να καλύψει αισθητικά τους λάτρεις της Supersport κατηγορίας, με τη μοτοσυκλέτα να παραμένει όμως οικονομική, εύκολη και άνετη για καθημερινή χρήση, με τους Ιάπωνες να την τοποθετούν στο sport άκρο της Sport Touring κατηγορίας.

Το 2017 δέχθηκε αισθητική ανανέωση, δυνατότερο κινητήρα, Showa Dual Bending Valve πιρούνι και αναβαθμισμένα φρένα της Nissin.

Το 2019 το CBR650F μετονομάστηκε σε CBR650R, καθώς η Honda ήθελε να αναδείξει και ονομαστικά, περισσότερο τον sport χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Με τις πωλήσεις των Superbike / Supersport κατηγοριών να φθίνουν παγκοσμίως, τόσο λόγω τάσεων, όσο και υπέρ-εξειδίκευσης αλλά και της εκτόξευσης των τιμών τους στα ύψη, το CBR650R αποτελεί έναν από τους κύριους εκπροσώπους της νέας τάξης πραγμάτων στην sport κατηγορία, με μοτοσυκλέτες που έχουν προέλθει από το ντύσιμο γυμνών μοντέλων με… προβιά λύκου.

Στόχος είναι φυσικά η διεύρυνση του αγοραστικού κοινού, με οικονομικότερα σε αγορά και χρήση μοντέλα, που διαθέτουν σπορ χαρακτήρα, δίχως φυσικά να πλησιάζουν τις επιδόσεις των «καθαρόαιμων» Supersport / Superbike μοτοσυκλετών, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια πλειάδα χρήσεων, από αστικό commuting μέχρι sport οδήγηση σε δρόμο ή ακόμα και σε πίστα σε κάποιο track day.

Στην ίδια κατεύθυνση μοντέλων με sport εμφάνιση αλλά πιο πολυτάλαντο / πολύπλευρο χαρακτήρα κινείται και το δικύλινδρο Honda CBR500R, αλλά και ο ανταγωνισμός με μοντέλα όπως το δικύλινδρο Kawasaki Ninja 650, το Ducati Supersport 950, το Aprilia RS660, το επερχόμενο δικύλινδρο YZF-R7 της Yamaha με βάση το MT-07, κ.α.

Πάντως το Unique Sales Point του CBR650R είναι πως πρόκειται για το μόνο ανάλογο μοντέλο με τετρακύλινδρο κινητήρα.

Η κότα έκανε το αυγό, ή το αυγό την κότα;

Honda CBR650R 2021 Test Bikeitgr 00060

Οπτικά το νέο CBR650R θυμίζει αρκετά το κορυφαίο Superbike της εταιρείας με το φτερό, δηλαδή το CBR1000RRR -έχασα το μέτρημα με τα R τη σήμερον ημέρα, αναρωτιέμαι αν έχω βάλει αρκετά ή αν λείπει κανένα ακόμα.

Η πρώτη ματιά φωνάζει «πόλεμος», «επίθεση», «πίστα», «αγώνες», και πρέπει να είσαι λίγο πιο νηφάλιος, έμπειρος και καταρτισμένος για να αναγνωρίσεις σημάδια που δείχνουν τον πιο ισορροπημένο χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Το πλαίσιο που είναι ατσάλινο ίσως είναι από τα πρώτα σημάδια που «προδίδουν» την διαφοροποίηση του CBR650R από τα καθαρόαιμα Sport μοντέλα, όπως είναι και οι μη-ρυθμιζόμενες αναρτήσεις. Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα δείχνει ιδιαίτερα sport και έχει και τον ανάλογο κορυφαίο εξοπλισμό για να υποστηρίξει το συγκεκριμένο look, όπως ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες στους δυο δίσκους των 310 mm μπροστά, ανάποδο πιρούνι, αλουμινένιο ψαλίδι σεβαστών διαστάσεων, σέλα συνεπιβάτη ψηλά τοποθετημένη, τετρακύλινδρο κινητήρα, 180/55 πίσω ελαστικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το CBR650R, πέρα από το φέρινγκ, τους διαφορετικούς προβολείς, τα διαφορετικά ελαστικά και το χαμηλότερο τιμόνι, είναι ΙΔΙΟ με το CB650R. Μιλάμε για ίδια απόδοση κινητήρα, ίδια ακριβώς γεωμετρία, ίδια ηλεκτρονικά, ίδια όργανα, ίδιες αναρτήσεις, ίδια φρένα, ίδιο κόψιμο τιμονιού, ίδιο πλαίσιο και ψαλίδι, ίδια ΟΛΑ. Το φέρινγκ και οι διαφορετικοί προβολείς προσθέτουν 5,5 ακόμα κιλά στο CBR650R, για ένα συνολικό γεμάτο βάρος 208 κιλών, αλλά το γεγονός παραμένει πως εδώ έχουμε μια μοτοσυκλέτα που προήλθε από το γυμνό μοντέλο, και όχι το ανάποδο.

First Contact

Honda CBR650R 2021 Test Bikeitgr 00006

Η μοτοσυκλέτα αναδίδει την γνωστή ποιότητα της Honda, με άψογη συναρμογή πλαστικών και μεταλλικών μερών, εξαιρετική βαφή και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Εργονομικοί διακόπτες, καθρέπτες που διπλώνουν για να χωράτε και στο πιο στριμωγμένο μποτιλιάρισμα, εύκολα ρυθμιζόμενη σε 6 θέσεις μανέτα φρένου ως προς την απόσταση της από το γκριπ, σωστή και άνετη θέση οδήγησης που δεν διπλώνει πόδια και χέρια, και ελαφρώς σκυφτή στάση σώματος για την απαραίτητη σπορ νότα και την περαιτέρω φόρτιση του μπροστινού τροχού με βάρος.

Και σινιάλο έχουμε, αλλά και αλάρμ στους διακόπτες, αλλά κι ένα πολύ χρήσιμο κουμπί, αφιερωμένο για την απενεργοποίηση του Traction Control, για σπορ καταστάσεις. Θα θέλαμε να γινόταν και η εναλλαγή ενδείξεων από το τιμόνι, όμως για την ώρα αυτή γίνεται με τον κλασικό τρόπο από τα κουμπιά SEL / SET κάτω από την οθόνη οργάνων.

Honda CBR650R 2021 Test Bikeitgr 00011

Η ψηφιακή οθόνη δεν είναι TFT, ενώ η ορατότητα των ενδείξεων είναι όντως βελτιωμένη κατά τι από το προηγούμενο μοντέλο, αν και θα θέλαμε λίγη ακόμα φωτεινότητα για καταστάσεις έντονης ηλιοφάνειας.

Ονειρική συμβίωση

Honda CBR650R 2021 Test Bikeitgr 00014

Τα 810 mm που έχει ύψος η σέλα μεταφράζονται σε εύκολο πάτημα όλου του πέλματος του ενός ποδιού στο φανάρι από αναβάτη με ύψος 1.70, ενώ το κόψιμο τιμονιού είναι καλό και για αστικές καταστάσεις, αναστροφές δηλαδή σε στενούς δρόμους, κλπ.

Μιζιά και φύγαμε. Πρώτες θετικότατες εντυπώσεις από τον φανταστικό τετρακύλινδρο ήχο, που χωρίς να ενοχλεί σε ένταση πιάνει τις σωστές… νότες, και φτιάχνει τη διάθεση, ενώ ψηλά γίνεται πιο έντονος, σε βαθμό που να σε ενθουσιάζει.

Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό με τη μανέτα του συμπλέκτη που απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια στο τράβηγμα, και το κιβώτιο-βούτυρο, που κάνουν τις αλλαγές παιχνιδάκι, φέρνοντας τις ένα βήμα πριν την… αυτόματη μετάδοση.

Η ποιότητα κύλισης είναι εξαιρετική, ο κινητήρας έχει μεγάλη ελαστικότητα και σε συνδυασμό με τον άψογο ψεκασμό, παρέχει λειτουργική και απόλυτα χρησιμοποιήσιμη απόδοση. Όπως όλοι οι τετρακύλινδροι κινητήρες, χαμηλά υπολείπεται από ένα μονοκύλινδρο, δικύλινδρο ή τρικύλινδρο σύνολο, όμως δουλεύει γραμμικά κι απροβλημάτιστα, ενώ από τις μεσαίες και μετά γεμίζει χορταστικά και ανεβάζει απόδοση, για να φτάσει τους 90 πραγματικούς ίππους στον τροχό!

Απίθανη απόδοση για ένα sport καθημερινό μοντέλο, που θα στείλει εύκολα τη βελόνα του κοντέρ πάνω από τα 200 και 220 χλμ/ώρα, χαρίζοντας δυνατές επιδόσεις, χρηστική δύναμη σε καθημερινή βάση και ενεργητική ασφάλεια για κάθε δύσκολη περίσταση.

Honda CBR650R 2021 Test Bikeitgr 00057

Και σούζα θα κάνει με 1η στο κιβώτιο και ένα τσίμπημα στον συμπλέκτη, και πλαγιολισθήσεις με το γκάζι, και θα διασκεδάσει δεόντως τον αναβάτη του.

Χαμηλά υπάρχουν ελάχιστοι κραδασμοί, που γίνονται πιο έντονοι μετά τις 7-8.000 rpm. Στις 6.500 rpm τους νιώθεις ελάχιστα στα μαρσπιέ, ενώ μετά τις 8 τους νιώθεις και στο τιμόνι. Όπως και να έχει δεν μιλάμε για έντονο φαινόμενο που θα σου μουδιάσει τα χέρια, απλά γίνονται αισθητοί.

Τώρα δεν γνωρίζουμε αν οι Euro 5 έκαναν τη διαφορά στην οικονομία καυσίμου, αλλά κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας μετρήσαμε μέση κατανάλωση 6 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, νούμερο αρκετά βελτιωμένο με ανάλογα τεστ του κινητήρα στην προηγούμενη Euro 4 μορφή του. Αν μάλιστα βρεθεί στη σέλα του αναβάτης με πιο ήρεμο ταμπεραμέντο από το δικό μας (πράγμα σχετικά εύκολο), τότε η κατανάλωση θα πέσει ακόμα περισσότερο.

Το πλαίσιο και οι αναρτήσεις αποτελούν ένα δεμένο σύνολο, που στόχο έχει να ικανοποιήσει τόσο την άνεση στην αστική καθημερινότητα όσο και τις και σπορ ορέξεις το σαββατοκύριακο, χωρίς ούτε να πλέει, ούτε να είναι «τσιμέντο».

Τα όρια θα έρθουν μόνο σε παρανοϊκή οδήγηση, που δεν συνάδει με την ταυτότητα της μοτοσυκλέτας, αλλά αν θέλετε καθαρόαιμο Supersport και Superbike, δεν θα κοιτάξετε καν το CBR650R.

Ουσιαστικά τα όρια της μοτοσυκλέτας είναι πολύ μακριά για τον χαρακτήρα της, και θα επιτρέψουν ακόμα και απολαυστικά track-day στην πίστα.

Honda CBR650R 2021 Test Bikeitgr 00036

Στα μεγάλα σαμάρια, στον δρόμο, το πίσω μέρος θα αναπηδήσει λόγω της έλλειψης μοχλικού, όμως κατά τα άλλα η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας είναι αψεγάδιαστη, καταφέρνοντας να σε κερδίσει τόσο στη βόλτα, όσο και στη γρήγορη οδήγηση.

Τα φρένα παρέχουν άριστη πληροφόρηση και όση δύναμη θέλεις για να φρενάρεις εντυπωσιακά και με ασφάλεια, ενώ το ABS δεν απενεργοποιείται. Αντίθετα, ο αναβάτης μπορεί να βγάλει εκτός λειτουργίας το Traction Control είτε για χρήση πίστας, είτε για σούζες και πλαγιολισθήσεις.

Τα ελαστικά Sportmax της Dunlop είναι καλά σε καλή άσφαλτο και μέτρια σε κακή, καθώς προορίζονται κυρίως για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες με την καλή άσφαλτο, όπου έχοντας λύσει το πρόβλημα κρατήματος, ενδιαφέρονται και για την αντοχή των ελαστικών στον χρόνο.

Ένα ζευγάρι πιο μαλακά ελαστικά θα ήταν μέσα στις ελάχιστες βελτιώσεις που θα κάναμε στο CBR650R αν επρόκειτο για προσωπική μας μοτοσυκλέτα, ώστε να απογειωθεί το κράτημα στην ελληνική άσφαλτο-καθρέπτη.

Η σέλα του συνεπιβάτη δείχνει σπορ και άβολη, όμως από κοντά τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα, καθώς έχει και φάρδος, και υλικό για να κρατήσει το 2ο άτομο σχετικά άνετο για μικρές-μέτριες σε απόσταση βόλτες. Μόνο στις μεγάλες αποστάσεις θα τα βρει σκούρα ο συνεπιβάτης.

Νέα γενιά sport ολοκλήρωσης

Honda CBR650R 2021 Test Bikeitgr 00052

Το CBR650R αποτελεί μοτοσυκλέτα-ορόσημο για τη νέα γενιά «τα κάνω όλα και δείχνω σπορ» μοτοσυκλετών, καθώς είναι το μοναδικό τετρακύλινδρο αντίστοιχο μοντέλο, ενώ καταφέρνει να συνδυάσει τα καθημερινά πλεονεκτήματα του γυμνού αδελφού CB650R με Superbike εμφάνιση, και με δυνατές επιδόσεις που θα αφήσουν παραπονεμένους μόνο τους λάτρεις των καθαρόαιμων Supersport / Superbike μοτοσυκλετών.

Το CBR650R κοστίζει ελάχιστα για αυτά που προσφέρει, ενώ φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί σε τιμή με τις Supersport / Superbike, που στην Ελλάδα ξεκινούν από τα 12.500 ευρώ και ξεπερνούν τα 20 και 25.000 ευρώ.

Στα 9.050 ευρώ, το CBR650R χαρίζει λίγη αύρα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSBK στον ιδιοκτήτη του, ενώ στην ουσία αποτελεί ένα απόλυτα ολοκληρωμένο πασπαρτού, έναν μοναδικό συνδυασμό καθημερινής και σπορ δίτροχης απόλαυσης.

Εξοπλισμός αναβάτη: Κράνος Bell, μπουφάν Macna, γάντια Five, μποτάκια Forma, από το Motomarket.gr.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Honda CBR650R 2021
Αντιπρόσωπος Σαρακάκης ΑΕΒΜΕ
Τιμή 9.050 ευρώ
Εγγύηση 2 έτη
Κινητήρας Υ/Ψ, 4Τ, 4Κ, 4Β/Κ, 2ΕΕΚ
Κυβισμός 649 κ.εκ.
Διάμετρος x Διαδρομή 67 x 46
Συμπίεση 11,6:1
Μέγιστη Ισχύς 95 hp / 12.000 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 64 Nm / 8.500 σ.α.λ.
Λιπαντικό κινητήρα 2,7 l
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI
Εκκίνηση Μίζα
Βάρος 207 κιλά*
Φρένα Ε: δίσκος 310 x 4.5 mm με τετραπίστονη δαγκάνα, ABS
  Π: δίσκος 240 x 5 mm με μονοπίστονη δαγκάνα, ABS
Πλαίσιο Ατσάλινο, σωληνωτό
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.130 x 750 x 1.150 mm
Μεταξόνιο 1.450 mm
Ίχνος 101 mm
Γωνία Κάστερ 25.5 μοίρες
Ύψος σέλας 810 mm
Απόσταση από το έδαφος 130 mm
Ρεζερβουάρ 15,4 l
Μέση κατανάλωση 20,4 km / l
Εκπομπές ρύπων CO2 112 g/km
Ανάρτηση Ε: Πιρούνι Showa 41 mm διαχωρισμένης λειτουργίας (SFF) USD
  Π: Μονό αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίου 10 σταδίων, χυτό ψαλίδι αλουμινίου
Ελαστικά Ε: 120/70ZR 17 Dunlop Sportmax
  Π: 180/55ZR 17 Dunlop Sportmax
Εξοπλισμός LED φώτα, traction control, δικάναλο ABS, ψηφιακή οθόνη LCD με ψηφιακό ταχύμετρο και στροφόμετρο, ολικό και δύο μερικούς χιλιομετρητές, σχέση κιβωτίου, στάθμη καυσίμου, μέση και στιγμιαία κατανάλωση, θερμοκρασία ψυκτικού, ρολόι, κ.α.
   
  *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 17:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TEST - Honda CBR1000RR 2017 Dyno Test - Honda CBR 650R 2021 - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon