.
Κατηγορία SYM
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 15:30

Video Test Ride – SYM DRG 160

Μπορεί το “δράκος”, εκ του ιταλικού “DRaGo”, που επέλεξε η SYM για την ονομασία του νέου της μοντέλου, να ταιριάζει περισσότερο σε κάποιο streetfighter 1000+, από αυτά που “φτύνουν φωτιά από τις εξατμίσεις τους”. To DRG δεν κάνει τέτοια πράγματα, την φωτιά του όμως την βάζει μεταφορικά αλλού και συγκεκριμένα στην κατηγορία των γρήγορων αστικών scoοter!

Κείμενο: Κώστας Γαμβρούλης 
Φωτογραφίες: Τάκης Μανιάτης 

Η SYM αλλάζει ή για να το θέσω καλύτερα, εισάγει πλέον στην γκάμα της scooter που διαφέρουν από αυτά που μας έχει συνηθίσει.  Όλο αυτό γίνεται με έναν σχετικά “αθόρυβο” τρόπο, αρχής γενομένης με το Maxsym TL, το πρώτο maxi sport μοντέλο που παρουσίασε η εταιρεία. Το DRG 160 παρουσιάστηκε και αυτό χωρίς μεγάλες τυμπανοκρουσίες στην EICMA του 2019 και η γενική εντύπωση ήταν “άλλο ένα scooterάκι με sport ύφος” από αυτά που έχουν παρουσιάσει όλοι οι κατασκευαστές, ιάπωνες, ευρωπαίοι και ασιάτες. Να όμως που αποδειχθήκαμε όλοι λάθος, γιατί το DRG 160 ήταν όντως ένας εκκολαπτόμενος δράκος και η δοκιμή του μας εξέπληξε ευχάριστα.

 

Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή εδώ ή απολαύστε το video της δοκιμής στις οθόνες σας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 10:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Video Test Ride - SYM Symphony ST200 Top Box 2021 Video Test Ride - SYM VF125 EFI »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon