Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 10:41

Scooter Festival 2012

 

 

6-8 Οκτωβρίου στο Γκάζι!

 

 Η Demand Customize Marketing ΜΕΠΕ, ανακοινώνει τη διοργάνωση του Scooter Festival -Athens 2012, το οποίο θα λάβει χώρα το διάστημα 6-8 Οκτωβρίου 2012 στον χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στις Αίθουσες: «Κωστής Παλαμάς» (Κτίριο «Δ10»), «Τάκης Παπατσώνης» (Κτίριο «Δ6»), «Κωνσταντίνος Καβάφης» (Κτίριο «Δ7») καθώς και στην Κεντρική Αυλή, (Πειραιώς 100, στο Γκάζι).

Εντυπωσιακό και διασκεδαστικό

Το Scooter Festival -Athens 2012 δεν είναι άλλη μια κλασικού τύπου έκθεση- επίσης, δεν είναι ένα event απλώς εντυπωσιακό και διασκεδαστικό, αλλά χωρίς ευδιάκριτο εμπορικό στόχο. Στην ουσία, είναι ένα show για να αναδειχθεί, να προταθεί (ή και … να επιβληθεί) μια διαφορετική άποψη για τη μετακίνηση στη πόλη, μέσα σε μια ατμόσφαιρα γιορτής, η οποία θα συγκεντρώσει όσους έχουν, ή θα ήθελαν (ή θα ήθελαν αλλά… φοβούνται) ένα εναλλακτικό, ενδιαφέρον μέσο μετακίνησης.
Απώτερος στόχος: συστηματική προσπάθεια για να ξεπεραστούν προκαταλήψεις,  περαιτέρω ενημέρωση σε θέματα ασφαλούς οδήγησης, αξιοποίηση και ανάπτυξη ενός δυναμικού κοινού δυνητικών αγοραστών -με λίγα λόγια να συστήσουμε στο κοινό ένα όχημα απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες της εποχής: το scooter!

Τι θα συναντήσετε

Τι θα συναντήσετε στο Scooter Festival -Athens 2012:
•    Όλα τα μοντέλα scooter της αγοράς
•    Οικονομικά δίκυκλα
•    Μεγάλες προσφορές σε scooter και δίκυκλα
•    Εξοπλισμός αναβάτη και moto
Παράλληλες εκδηλώσεις
•    Έκθεση γλυπτικής σε δίκυκλο
•    Έκθεση κλασικού scooter και μοτοποδηλάτου
•    Bazaar μεταχειρισμένων
•    Συμβουλές Ασφαλούς Οδήγησης
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
Πληροφορίες:  210 9408714- http://scooterfestival.blogspot.gr/

Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 10:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT