.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 09:37

SYM Symphony SR150 – Η ευκαιρία του χειμώνα

 

 

Αποκτήστε το με μοναδική έκπτωση

 

 




Μοναδική έκπτωση για το BEST SELLER 150άρι της αγοράς. Η ευκαιρία αυτόν το χειμώνα λέγεται Symphony SR 150!  H ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε προσφέρει το best seller 150άρι της αγοράς σε ακόμη πιο προσιτή τιμή. Επωφεληθείτε και κερδίστε 250 ευρώ έκπτωση αγοράζοντας το Symphony SR 150 στη χειμερινή περίοδο.

Το Symphony SR είναι ένα sport scooter που συνδυάζει την άνεση με τον έξοχο επιθετικό σχεδιασμό. Με 16'' τροχούς και δύο μεγάλα δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα προσφέρει τη χρυσή τομή ευελιξίας και σταθερότητας. Διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, επίπεδο πάτωμα, ενσωματωμένο εμπρόσθιο ντουλαπάκι, πτυσσόμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, πανέμορφο πρωτοποριακό ψηφιακό καντράν πολλαπλών λειτουργιών και σχάρα αποσκευών, ικανοποιώντας και τους πλέον απαιτητικούς.

Κυριαρχήστε μόνο με 1.695€
Θα το βρείτε στο δίκτυο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Αθήνα : Θησέως 309, τηλ. 210 9403880 ,
Υπόλ. Ελλάδα : τηλ. 24310 56101, www.gorgolis.gr, e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 12:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φθινοπωρινές προσφορές Piaggio Scooter Festival 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon