.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 22:38

3ο ΑΛΚΗΣ ΣΥΝΙΩΡΗΣ MEMORIAL

 

 

Μία ημέρα στην πίστα για τον Άλκη

 

 



Όπως είχαμε ανακοινώσει λίγες μέρες πριν, το 3ο Άλκης Συνιώρης Memorial στην μνήμη του Άλκη θα διοργανωνόταν την Παρασκευή πριν τον αγώνα ταχύτητας, στην πίστα των Σερρών. Αν και η Παρασκευή ήταν μία ιδανική μέρα γι' αυτό, έτσι ώστε να οδηγήσουν όλοι οι φίλοι του Άλκη - δωρεάν - τελικά η ημερομηνία άλλαξε για την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Δελτίο Τυπου SIN1ORIS RACING


Καλό χειμώνα σε όλους τους μοτοσικλετιστές και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.  Σας Ανακοινώνουμε ότι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 η φρεσκοστρωμένη πίστα των Σερρών θ’ ανοίξει για όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας προς τιμήν του αδελφού μου Άλκη. Όσοι παρευρεθούνε  θα μπορούν να χαρούν την οδήγηση της μοτοσυκλέτας τους χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση.  Το  μεσημέρι  θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα από τους χορηγούς του S1 στην κλήρωση που θα γίνει στη γνωστή καφετέρια του φίλου Ολύμπιου μέσα στην πίστα. Την προηγούμενη μέρα Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 4ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ταχύτητας.
Να λοιπόν μία καλή ευκαιρία για μία εξαιρετική  εκδρομή. Θα χαρούμε να σας δούμε  όλους στην πίστα των Σερρών.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σάκης Συνιώρης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012 14:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon