.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 15:14

Aprilia All Stars 2020 – Ξαστεριά τον Μάιο στο Mugello

Η ετήσια γιορτή της Aprilia επιστρέφει για το 2020 με μερικές σημαντικές πρωτιές.

Σε μια από τις ομορφότερες πίστες του κόσμου, το Autodromo Internazionale del Mugello στην καρδιά της Τοσκάνης, το Σάββατο 9 Μαΐου 2020 θα διοργανωθεί το 2ο φεστιβάλ Aprilia All Stars.

Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αναβάτες της ομάδας MotoGP με τα RS-GP πρωτότυπά τους, καθώς και θρύλους που έγραψαν ιστορία με τις μοτοσυκλέτες της Aprilia, όπως ο Max Biaggi.

Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα απαραίτητα, ήτοι μια μέρα γεμάτη μουσική, όλη τη γκάμα της Aprilia, έναν χώρο αφιερωμένο στα eSports, ατελείωτα ψώνια με όλα τα αυθεντικά προϊόντα των Aprilia και Aprilia Racing, φαγητό και άλλα ωραία και ενδιαφέροντα.

Πάνω απ’ όλα όμως, η Ιταλική εταιρεία μας κρατά δυο εκπλήξεις: την πρώτη επίσημη παρουσίαση του πολυαναμενόμενου RS 660 που θα εμφανιστεί σε δράση στην πίστα για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό, καθώς και την παρουσίαση του νέου αγωνιστικού θεσμού, FMI Aprilia Sport Production Championship, μια σχολή μελλοντικών πρωταθλητών με κοινές Aprilia RS 250 GP, οι νεαροί αναβάτες της οποίας θα γεμίσουν την πίστα του Mugello.

01 aprilia all stars 2019

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon