.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 11:14

Ducati Grandstand στο Mugello - Κλείστε θέση τώρα

Η κατακόκκινη εξέδρα θα έχει διπλάσια χωρητικότητα από πέρυσι στον εντός έδρας αγώνα MotoGP της Ducati στο Mugello.

Στις 1 και 2 Ιουνίου 2024 η ιστορική πίστα Mugello International Circuit στην καρδιά της Τοσκάνης περιμένει το Ιταλικό Grand Prix του MotoGP, το οποίο φέτος συμπίπτει και με τον εορτασμό της εθνικής επετείου της Ιταλίας.

Χάρη στη δημοτικότητα που έχει χτίσει τα προηγούμενα χρόνια το Ducati Grandstand, η εξέδρα που απευθύνεται αποκλειστικά στους φίλους της Ducati, διπλασιάζεται σε χωρητικότητα με επιπλέον θέσεις αποκλειστικά κρατημένες για τους φίλους της ιταλικής εταιρείας. Στημένο στη στροφή Correntaio στην εξέδρα Central Bronze Grandstand πάνω από τη μεγάλη ευθεία της πίστας και την pit lane, προσφέρει θέα σε ένα μεγάλο κομμάτι της πίστας και απέναντί του βρίσκεται μια γιγαντοθόνη για να μη χάσει κανείς ούτε λεπτό από τη δράση.

TribunaDucati2023 pic 4 UC522261 High

Εισιτήρια για το Mugello Ducati Grandstands διατίθενται ήδη στην ειδική ενότητα της ιστοσελίδας Ducati.com με ανταγωνιστική τιμή για το διήμερο Σαββάτου και Κυριακής, δηλαδή τόσο για τη Sprint Race όσο και το κυρίως Grand Prix. Επιπλέον, μιας και φέτος το Ιταλικό GP συμπίπτει με την εθνική γιορτή της χώρας, η εργοστασιακή Ducati Lenovo Team θα έχει ετοιμάσει μια σπέσιαλ έκπληξη ως φόρο τιμής στην πατρίδα της που γιορτάζει.

Το εισιτήριο στη Mugello Ducati Grandstand συμπεριλαμβάνει δύο θέσεις παρκαρίσματος (αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα), καθώς και γκαρνταρόμπα για τον τεχνικό εξοπλισμό του αναβάτη (κράνος, τζάκετ κλπ), ενώ όπως πάντα κάθε θέση συνοδεύεται από το δωρεάν "Fan's Kit" με μπλουζάκι (t-shirt), καπελάκι και ένα φουσκωτό αξεσουάρ, όλα φυσικά κατακόκκινα.

TribunaDucati2023 pic 2 UC522262 High

Ducati Grandstand δεν έχει μόνο το Mugello ωστόσο, καθώς η Ducati θα στήσει κόκκινες εξέδρες και σε άλλους αγώνες του φετινού προγράμματος σε Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία και Ιαπωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων απευθυνθείτε στην αφιερωμένη ενότητα της επίσημης ιστοσελίδας της Ducatihttps://www.ducati.com/ww/en/experience/ducati-grandstands/motogp-mugello

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon