Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 17:22

BMW Motorrad – Μια ματιά στο μεγαλύτερο εργοστάσιο μοτοσυκλετών του κόσμου [βίντεο]

Η Welt Documentary μας προσφέρει μια διεισδυτική ματιά στην εσωτερική λειτουργία του εργοστασίου της BMW στο Βερολίνο.

Μια από τις παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις της παγκόσμιας βιομηχανίας μοτοσυκλετών και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, η BMW έχει τη βασική γραμμή παραγωγής της στο προάστιο Spandau του Βερολίνου από το 1969 και αυτή ακριβώς η μονάδα είναι το αντικείμενο ενός εκτενούς ντοκιμαντέρ της Welt.

Σε διάρκεια 49 λεπτών το ντοκιμαντέρ αυτό μας ξεναγεί σε όλα τα στάδια κατασκευής μιας μοτοσυκλέτας, καθώς μας αποκαλύπτει τις σύγχρονες μεθόδους κατασκευής, συναρμολόγησης και ποιοτικού ελέγχου που εφαρμόζονται εκεί.

Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 21 Ιανουαρίου 2020 και θα το βρείτε αμέσως πιο κάτω, διαθέσιμο με Αγγλικό σπικάζ και υποτιτλισμό.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 17:26

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube