Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 13:11

Polaris – Η ιστορία και η φιλοσοφία της εταιρείας – Video

Tο 1954, τα αδέρφια Hetteen (Allan & Edgar) και ο φίλος τους David Johnson, έχουν καταπιαστεί με μια ιδέα και δουλεύουν πάνω σε αυτή, στο γκαράζ ενός σπιτιού, στο Roseau, της Βόρειας Μινεσότα.

Ο δριμύτατος χειμώνας περιορίζει τους τρεις νεαρούς στις μετακινήσεις τους και θέλουν να κατασκευάσουν ένα όχημα που να τους επιτρέπει την πρόσβαση παντού, “τσουλώντας” πάνω στο χιόνι σαν έλκηθρο, αλλά με την ισχύ ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Αυτό που δημουργούν, θεωρείται το πρώτο snowmobile της ιστορίας, που καθόρισε εν πολλοίς το πώς πρέπει να μοιάζουν και να είναι δομικά, τα οχήματα αυτά. Τα θεμέλια της Polaris, μόλις είχαν μπει στην θέση τους.

Σήμερα, η Polaris είναι ένας κατασκευαστικός κολοσσός, που εκτός των snowmobile, παράγει ATV και UTV, τρίτροχα roadster, ηλεκτροκίνητα οχήματα και micro car, καθώς και σκάφη, έχοντας υπό την εταιρική στέγη αρκετές εταιρείες, με προεξέχουσα φυσικά για εμάς, την Indian Motorcycles.

Στο video που επισυνάπτουμε, μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από την ιστορία της Polaris, να δείτε την γκάμα των προϊόντων της, τις εγκαταστάσεις, αλλά και ανθρώπους – κλειδιά της εταιρείας, να μιλάνε για αυτή και για το όραμα της.  

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT