.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 10:30

R.I.P. Jessi Combs (1980-2019)

Σκοτώθηκε στην προσπάθεια να θέσει το απόλυτο ρεκόρ ταχύτητας για γυναίκες η γνωστή Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια και οδηγός αγώνων αυτοκινήτων.

Για τον περισσότερο κόσμο η Jessi Combs έγινε γνωστή από το διετές πέρασμά της (2009-2010) από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά Mythbusters, ωστόσο αυτό ήταν ένα μόνο στιγμιότυπο από την καριέρα της στο γυαλί. Στο βιογραφικό της συναντάμε ακόμη γνωστές παραγωγές της συνδρομητικής τηλεόρασης, όπως τα Overhaulin’, Xtreme 4x4 και All Girls Garage.

Παράλληλα, η Combs έτρεφε πάθος για αγώνες αυτοκινήτων, ήταν ένθερμη μοτοσυκλετίστρια, ενώ κατέχει στο όνομά της τον τίτλο της “Ταχύτερης γυναίκας του κόσμου σε τέσσερεις τροχούς”, έχοντας θέσει ένα επίσημο παγκόσμιο ρεκόρ το 2013 με 641 km/h.

combs eagle 1567001765

Αυτό το δικό της ρεκόρ προσπαθούσε να καταρρίψει στις 28 Αυγούστου 2019 στην έρημο Alvord του Oregon, οδηγώντας ένα αεριοπροωθούμενο πρωτότυπο.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο είναι σαφές πως συνέβη εν μέσω μιας προσπάθειας για το ρεκόρ και η Combs βγήκε νεκρή από τα συντρίμμια, μόλις στα 39 της χρόνια.

cgms9w7wmaa0xi4

“Μπορεί να φαίνεται λίγο τρελό να βαδίζει κανείς κατευθείαν προς το ζώνη πυρός… αυτοί που είναι πρόθυμοι είναι αυτοί που καταφέρνουν σπουδαία πράγματα. Ο κόσμος λέει πως είμαι τρελή. Εγώ τους λέω ευχαριστώ,” έγραφε στον λογαριασμό της στο Instagram λίγες μέρες προ του μοιραίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 10:36

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon