.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 13:58

Ινδία: Έκοψαν κλήση για κράνος σε ηλεκτρολόγο κι εκείνος έκοψε το ρεύμα στο αστυνομικό τμήμα!

Ένας αναβάτης, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, στην περιοχή του Uttar Pradesh της Ινδίας, θύμωσε με τους αστυνομικούς που του έκοψαν κλήση για κράνος, και για εκδίκηση έκοψε το ρεύμα στο αστυνομικό τμήμα!

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον ηλεκτρολόγο την ώρα που πήγαινε σε μια δουλειά με τη μοτοσυκλέτα του δίχως να φοράει κράνος, και του έκοψαν πρόστιμο 500 ρουπίες.

Εκείνος διαμαρτυρήθηκε έντονα στους αστυνομικούς, προβάλλοντας το επιχείρημα πως θα του ήταν αδύνατο να πληρώσει το πρόστιμο, καθώς ο μηνιαίος μισθός του ήταν 6.000 ρουπίες.

Οι αστυνομικοί δεν λύγισαν στα παρακάλια του ηλεκτρολόγου, και εκείνος πλήρωσε τελικά online το πρόστιμο. Όμως στη συνέχεια έψαξε με τη βοήθεια συναδέλφων του για τον λογαριασμό του τοπικού αστυνομικού τμήματος, όπου και είδε ότι η αστυνομία χρωστούσε 662.463 ρουπίες από το 2016! Κατόπιν, μετέβη ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα και τους έκοψε το ρεύμα!

Το αστυνομικό τμήμα έμεινε χωρίς ρεύμα για περισσότερες από 4 ώρες, και χρειάστηκε η συνεννόηση υψηλόβαθμων αστυνομικών με τον οργανισμό ηλεκτρισμού, για την επανασύνδεση.

Από την πλευρά της η αστυνομία δήλωσε πως έχουν πληρωθεί κεντρικά οι λογαριασμοί όλων των τμημάτων, και πως δεν έχει φανεί ακόμα η πληρωμή.

Το θέμα δεν τελείωσε εκεί όμως, καθώς η αστυνομία δήλωσε πως θα καταθέσει επίσημα διαμαρτυρία για τις πράξεις του ηλεκτρολόγου, καθώς τους έκοψε το ρεύμα δίχως προειδοποίηση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon