.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 15:48

Yamaha YZF-R1M – Άνοιξε η πλατφόρμα ηλεκτρονικών παραγγελιών, ανακοινώθηκε η τιμή της

Η νέα, αναβαθμισμένη κορυφαία έκδοση της Ιαπωνικής superbike, R1M, για το 2020 είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία.

Ενόψει 2020 η Yamaha ανανέωσε την σπορ ναυαρχίδα της, YZF-R1M, ρίχνοντας στο μενού ηλεκτρονικές αναρτήσεις της Öhlins, ακόμη περισσότερα ηλεκτρονικά συστήματα και διευρυμένες δυνατότητες ρύθμισης.

Αυτές οι νέες δυνατότητες αντικατοπτρίζονται και στην τιμή της, η οποία φέτος θα είναι αρκετά ανεβασμένη συγκριτικά με το μοντέλο του 2019, φτάνοντας στα €28,100 (25,700 κόστιζε η περσινή έκδοση).

2020 YAM YZF1000R1SPL EU BWM2 STA 001 70560

Για να αποκτήσετε το σπεσιαλάκι της ομολογκασιόν για το WorldSBK, δηλαδή μια μοτοσυκλέτα που έρχεται έτοιμη για όλα με πληρέστατο εξοπλισμό πίστας, δυνατότητες απομακρυσμένης ρύθμισης και αποθήκευσης δεδομένων τηλεμετρίας, αρκεί να επισκεφτείτε τη σχετική ιστοσελίδα https://r1m.yamaha-motor.eu/ και να καταθέσετε το ενδιαφέρον σας.

Αφού λάβετε το σχετικό email που επιβεβαιώνει την κράτηση, έχετε 14 μέρες για να επισκεφτείτε τον συνεργάτη Yamaha της επιλογής σας για να οριστικοποιήσετε την αγορά.

Ως είθισται από την πρώτη εμφάνιση της R1M, οι ιδιοκτήτες της θα αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση στην εκδήλωση Yamaha Racing Experience την Άνοιξη του 2020 σε επιλεγμένες πίστες της Ευρώπης, όπου θα οδηγήσουν δίπλα σε επίσημους αγωνιζόμενους αναβάτες της εταιρείας και θα απολαύσουν τεχνικές οδηγίες και συμβουλές.

Διαβάστε εδώ τι αλλάζει στην R1M του 2020

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon