Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 14:02

Video - Δύσκολος ο συμπλέκτης και το manual κιβώτιο; Δείτε πως οδηγείται μια Harley-Davidson WLA του 1942!

Είναι πολλοί αυτοί που παρά το ότι θα ήθελαν να οδηγούν μοτοσυκλέτα, διστάζουν να κάνουν τον βήμα, γιατί βρίσκουν τον χειρισμό, πολύπλοκο και δύσκολο. Συμπλέκτης στο χέρι και ταχύτητες στο πόδι, καθώς και τα φρένα να απασχολούν τα άλλα δύο διαθέσιμα άκρα, είναι… “too much” για πολύ κόσμο.

Αλλά και όλοι εμείς, που ήδη οδηγούμε και κάνουμε όλες αυτές τις κινήσεις μηχανικά, ξεχνάμε πόσο εύκολες έχουν γίνει οι μοτοσυκλέτες στην εποχή μας.Γύρισμα του κεντρικού διακόπτη, μίζα και φύγαμε! Ο ψεκασμός ρυθμίζει αυτόματα το μίγμα και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο.

Ας δούμε λοιπόν ένα video με την διαδικασία εκκίνησης και τον τρόπο χειρισμού μιας στρατιωτικής Harley-Davdidson WLA του 1942, με συμπλέκτη στο αριστερό πόδι και λεβιέ ταχυτήτων χειροκίνητο, στην αριστερή πλευρά και ας αισθανθούνε τυχεροί, που στις μέρες μας, τα πράγματα είναι πιο απλά και εύκολα για όλους μας…  

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 14:12

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube