.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 16:35

Royal Enfield Himalayan Turbo!

Από όλες τις μοτοσυκλέτες παραγωγής, η αλήθεια είναι ότι το Himalayan της Royal Enfield, δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές που θα χρησιμοποιούσε ως βάση κάποιος για να την “μπουστάρει”. Από την άλλη βέβαια, ποιος σας είπε ότι είναι όλος ο κόσμος “νορμάλ” ή ότι ακολουθούν όλη την λογική και πεπατημένη οδό;

Κάπου ανάμεσα στα στελέχη και στο προσωπικό της Ινδικής εταιρείας λοιπόν, έχουν παρεισφρήσει κάποιοι “πειραγμένοι”, με την καλή έννοια βέβαια, οι οποίο πήραν την απόφαση να βάλουν turbo στο Himalayan, παρουσιάζοντας το project στην πρόσφατη έκθεση Bike Shed Show, στο Λονδίνο.

To δημιούργημα ονομάζεται MJR. Roach και πέραν της υπερτροφοδότησης, έχουν προστεθεί και αφαιρεθεί ένα κάρο πράγματα σε σχέση με ένα standard Himalayan. Ξεχωρίζουν φυσικά το ανεστραμμένο πιρούνι, το μπροστινό φωτιστικό σώμα που αποτελείται από τέσσερα LED – Projector τύπου προβολάκια, το μονόμπρατσο ψαλίδι πίσω (άγνωστο από πού προέρχεται) καθώς και τα τρακτερωτά ελαστικά.

Custom RE Himalayan 2019 1

Από εκεί και έπειτα έχει γίνει αρκετή δουλειά στην βαφή, ενώ το όλο στυλ είναι μινιμαλιστικό και αν θα έπρεπε να κατατάξουμε το MJR.Roach κάπου, θα λέγαμε ότι είναι κάτι σαν Scrambler / On-Off που θα μπορούσε άνετα να αποτελεί μέρος του στόλου των οχημάτων που εμφανίζονται στις ταινίες MAD MAX.

Τώρα σε ότι αφορά, στην “όλα τα λεφτά” ερώτηση, δηλαδή πόσο έχει αυξηθεί η απόδοση των 24,5 του standard Himalayan, με την προσθήκη του turbo, δυστυχώς δεν έχουμε απάντηση, μιας και οι άνθρωποι της Roayal Enfield στην έκθεση, αρκέστηκαν στο να απαντούν “αρκετά” σε όσους ζητούσαν να μάθουν κάτι τέτοιο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon