.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 16:07

Royal Enfield Nοught Tea GT

Αυτή είναι μια μοναδική κατασκευή, συνεργασία της Royal Enfield με τη Harris Performace, για να δημιουργήσουν ένα πολύ ξεχωριστό κλασικό αγωνιστικό με βάση το νέο δικύλινδρο Continental GT.

Για όσους δε γνωρίζουν, η Royal Enfield εξαγόρασε τη φημισμένη Αγγλική εταιρεία Harris Performace το 2015 και έκτοτε τα πλαίσια της Ινδικής εταιρείας σχεδιάζονται σε Βρετανικό έδαφος με την εκτενή εμπειρία της Harris.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής λοιπόν, η Royal Enfield παρουσίασε ένα σπεσιαλάκι με αγωνιστική αύρα του κάποτε, βασισμένο σε μια μοτοσυκλέτα παραγωγής της που έτσι κι αλλιώς βασίζεται στη ρετρό αισθητική του.

Το Nought Tea GT παίρνει από τη βιτρίνα ένα Continental GT 650 και το ετοιμάζει για πίστα φορώντας του ελαφριά κουστούμια, αναρτήσεις της Ohlins με πρώτη μούρη το χρυσό συμβατικό πιρούνι και διάφορα νόστιμα εξαρτήματα διάσπαρτα σε όλο το κορμί της μοτοσυκλέτας – βλέπε τάπα καυσίμου, μανέτες κ.ο.κ.

Το συνολάκι ολοκληρώνεται με μια μοναδική βαφή, για μια μοτοσυκλέτα που βαφτίζεται σε ένα λογοπαίγνιο: το Nought Tea μεταφράζεται αυτολεξεί ως Μηδέν Τσάι, αλλά η προφανής παραπομπή μας πάει στο Naughty, δηλαδή Άτακτο. Κοινώς, εδώ έχουμε ένα πολύ Άτακτο GT.

Το Nought Tea GT είναι ένα μοναδικό κομμάτι που κατασκευάστηκε περισσότερο ως μοντέλο επίδειξης και δε νομίζουμε πως πρόκειται να το δούμε στην παραγωγή, Όχι πως θα μας χαλούσε δηλαδή, απεναντίας θα λέγαμε...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon