.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 14:21

Custom Works Zon – Departed R18

Πανέμορφο custom με boxer 1800 κ.εκ.

Μια πολύ όμορφη δημιουργία, με το όνομα Departed R18 έκανε την εμφάνιση της στο Hod Rod Custom Show στην Yokohama της Ιαπωνίας. Πρόκειται για ένα custom μοντέλο “δια χειρός” του customizing ιαπωνικού οίκου “Custom Works Zon”, με πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια και αρκετά χειροποίητα τμήματα.

made in japan yuichi yoshizawa

Αυτό που τράβηξε την προσοχή όμως είναι ο boxer κινητήρας των 1.800 κ.εκ. , ενώ το γεγονός ότι η BMW είχε συνεργασία με τον ιαπωνικό customizing οίκο, πυροδότησε σενάρια περί παρουσίασης ενός νέου μηχανικού συνόλου αυτής της χωρητικότητας  από τους Βαυαρούς, που θα εφαρμοσθεί σε μια νέα σειρά μοντέλων.

raumgreifend rund 1800

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν επιβεβαιώνεται και δεν χρειάζεται να παρασυρόμαστε σε βιαστικά συμπεράσματα! Κινητήρας 1.800 boxer, αερόψυκτος και με τροφοδοσία, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει εύκολα στις φωτογραφίες, μέσω καρμπιρατέρ,  πάει καρφί για τον καιάδα των προδιαγραφών ρύπων, απλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει έγκριση.

ein ordentlicher brocken der

Μπορεί λοιπόν να αποτελεί μια βολιδοσκόπηση των αντιδράσεων, αλλά αυτό, από το “πάμε για παραγωγή μοντέλων με 1.800 boxer”, έχει πολύ μεγάλη διαφορά!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 14:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon