.
×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/nea_kosmou/2012/trackday/team65/parousiasi/R/
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/nea_kosmou/2012/trackday/team65/parousiasi/R/
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012 12:19

Team65 – Παρουσίαση προγράμματος 2012

 

Track Days και κύπελλο ταχύτητας!

 


 

Το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2012 η TEAM65 παρουσίασε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το 2012 όπως επίσης και τα νέα μέλη της οργανωτικής της ομάδας. Πάνω από 150 άτομα παρευρέθηκαν στην συνεδριακή αίθουσα Αρίων στο Περιστέρι για να ακούσουν τα νέα σχέδια της ΤΕΑΜ65. Μια σειρά από ανανεωμένα Track Days, με περισσότερες παροχές, εξειδίκευση στην εκπαίδευση αλλά και μείωση του κόστους υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ΤΕΑΜ65, Θάνος Σοφούλης. Τα σχέδια της ΤΕΑΜ65 για το 2012 είναι εκτός από Track Days να διοργανώσει Αγώνες MiniGP Μοτοσυκλετών (150cc) σε πίστες Καρτ σε όλη την Ελλάδα όπως και η δημιουργία μιας Ακαδημίας Εκμάθησης Αγωνιστικής Οδήγησης για μικρούς αναβάτες από 10 ετών και πάνω.

Πανελλήνιο Κύπελλο Ταχύτητας!

Επίσης το μεγάλο εγχείρημα της ΤΕΑΜ65 είναι η διοργάνωση ενός Πανελλήνιου Κυπέλλου Ταχύτητας Μοτοσυκλετών (1000cc-600cc) που θα περιλαμβάνει 3 Αγώνες (Τρίπολη-Μέγαρα-Σέρρες) με δύο σκέλη ο κάθε αγώνας στα πρότυπα του WSBK, ενώ θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην προώθηση νέων αναβατών στον θεσμό, όπως επίσης και στην μείωση του κόστους συμμετοχής.

Στα πλαίσια της ανανέωσης αλλά και των αυξημένων αναγκών των εκδηλώσεων που η ΤΕΑΜ65 σκοπεύει να διοργανώσει για το 2012 αύξησε τον αριθμό των εκπαιδευτών της προσθέτοντας στο δυναμικό της, τον Νάσο Βεζύργιαννη αλλά και τον Πρωταθλητή Ελλάδος Κώστα Πολίτη σε ένα ειδικό ρόλο για την εξεύρεση και την προώθηση στους αγώνες νέων ταλέντων. Αλυτάρχης των Track Days και των Αγώνων θα είναι πλέον η αναγνωρισμένη κριτής από την FIM, Cathy Welch ενώ στον τομέα της ρύθμισης και του σωστού ''στησίματος'' των μοτοσυκλετών, υπεύθυνος θα είναι ο επί 20 χρόνια πρώην αγωνιζόμενος Τάκης Λιναράς.

Τέλος τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος της επιτροπής του τεχνικού ελέγχου των αγώνων θα είναι ο πρώην αγωνιζόμενος και μηχανικός Γιάννης Τσαρμπόπουλος. Πρώτη πιθανή ημερομηνία  Track Day που θα διοργανώσει η ΤΕΑΜ65 είναι 19 ή 26 Φεβρουαρίου (αναλόγως τις καιρικές συνθήκες).

Φωτογραφίες

{gallery}nea_kosmou/2012/trackday/team65/parousiasi/R/{/gallery}

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon