Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 20:38

Honda – Eτοιμάζει δύο street μοντέλα μεσαίου κυβισμού

Commuter μοντέλο αλλά και “κάτι εντελώς νέο και πολύ διαφορετικό….”

Οι άνθρωποι του  περιοδικού Moto Revue, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου Forza 300 της Honda, είχαν μια κουβέντα με τον διευθυντή του παραρτήματος της εταιρείας στην Γαλλία, Fabrice Recoque και μάλλον… έβγαλαν “λαβράκι”.

Συγκεκριμένα, όταν ο Recoque ρωτήθηκε για τo αν η Honda έχει αποφασίσει να είναι απούσα  στην κατηγορία των street 600-650 κ.εκ., απάντησε κατηγορηματικά όχι και αποκάλυψε ότι η εταιρεία δουλεύει ήδη πάνω σε δύο μοντέλα αυτού του κυβισμού, με προσανατολισμό τον δρόμο.  

“Μέσα στους επόμενους μήνες θα παρουσιαστεί μια μοτοσυκλέτα 650 κ.εκ. αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα. Θα ακολουθήσει άλλη μια, η οποία βρίσκεται και αυτή στο στάδιο της εξέλιξης”.

Επιμένοντας οι δημοσιογράφοι του Moto Revue, εκμαίευσαν και άλλες πληροφορίες από τον Recoque. Τον ρώτησαν αν κάποιο από αυτά τα μοντέλα θα αποτελέσει μια “απάντηση” στο MT-07 της Yamaha, που σημειώνει πάρα πολύ καλές πωλήσεις στην Ευρώπη αλλά και το πότε περίπου θα παρουσιαστούν τα δύο νέα μοντέλα της Honda.  

“Όχι, η στρατηγική μας δεν είναι να «χτυπήσουμε» το MT-07 της Yamaha, παρουσιάζοντας κάτι παρόμοιου στυλ και παρεμφερούς τιμής. Το δικό μας μοντέλο θα έχει μια νέα φιλοσοφία, μοναδική σχεδίαση και γενικά άλλη τοποθέτηση στην αγορά. Θα είναι και ακριβότερο αλλά παράλληλα πολύ διαφορετικό απ ότι υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Τα δύο αυτά μοντέλα θα είναι σίγουρα στην EICMA (Νοέμβριος 2018), ίσως μάλιστα ένα από αυτά, να παρουσιαστεί πιο νωρίς στις εκθέσεις στο Παρίσι ή στην Κολωνία (Οκτώβριος 2018 και οι δύο) αλλά ακόμα αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί.”

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 22:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube