.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2011 11:31

Είκοσι προσκλήσεις για το Athens Supercross!

 

Κάντε like και κερδίστε!

 


Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, το bikeit εξασφάλισε για τους αναγνώστες του είκοσι προσκλήσεις για το Monster energy Athens Supercross 2011. Οι προσκλήσεις αφορούν δωρεάν είσοδο για έναν επισκέπτη, και οι δέκα από αυτές αφορούν στην πρώτη ημέρα του αγώνα, Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011, και οι υπόλοιπες δέκα, την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011.

Η διαδικασία είναι απλή: μπείτε στην σελίδα μας στο facebook (facebook.com/bikeit), και κάντε like στην αφίσα του supercross.
Κάθε πρωί θα ανακοινώνονται τέσσερις τυχεροί, οι δύο πρώτοι για το Σάββατο, και οι άλλοι δύο, για την Κυριακή. Η διαδικασία της κλήρωσης (με χρήση του γνωστού πλέον random.org) θα επαναλαμβάνεται κάθε μέρα, αποκλείοντας τα ονόματα όσων έχουν ήδη κερδίσει.

Τα ονόματα θα ανακοινώνονται κάθε πρωί στο Bikeit, γι’ αυτό μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε συχνά το περιοδικό, γιατί μπορεί να είσαστε εσείς ο τυχερός που θα δει από κοντά τον Ricky Carmichael!

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 12 το βράδυ. Οι νικητές των προσκλήσεων παρακαλούνται να στείλουν email με τα πλήρη στοιχεία τους (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την παραλαβή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon