.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 16:34

Απόπειρα κατάρριψης του ρεκόρ άλματος σταθερών εμποδίων

 

Stuntman ετών... 61, ανταγωνίζεται τον εαυτό του! 

O Chris Bronham, γνωστός ως “Street Hawk”, είναι ένας Ουαλός stuntman, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ άλματος με μοτοσυκλέτα, πάνω από σταθερά εμπόδια. Το 1983, ο Bromham εκτέλεσε επιτυχημένα ένα άλμα 59,7 μέτρων περνώντας πάνω από 18 “δίπατα”, λονδρέζικα λεωφορεία.

Την εποχή εκείνη ο Bronham ήταν 26 χρονών, συνέχισε την καριέρα του μέχρι το 1997 όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, χωρίς κανένας να έχει αποπειραθεί να σπάσει το ρεκόρ του.

Σήμερα, στα 61 του χρόνια (και παππούς!) και ενώ το ρεκόρ του ακόμα καλά κρατεί, ο Bornham πήρε την απόφαση να ανταγωνιστεί... τον 26χρονο εαυτό του, καταρρίπτοντας το δικό του ρεκόρ!

Το εγχείρημα ορίστηκε για τον Αύγουστο, στα πλαίσια του “Retro Festival” στο Newbury, δυτικά του Λονδίνου. Το πόσα διπλά λεωφορεία θα αποπειραθεί να περάσει με άλμα ο Bronham, είναι ακόμα άγνωστο, το σίγουρο είναι όμως ότι θα είναι περισσότερα από 18, προφανώς!

Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ρεκόρ του 1983:

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 16:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon