.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 20:17

Διάρρηξη απεκάλυψε... γιάφκα κλεμμένων μηχανών!

 

Δύο αδέλφια ιδιοκτήτες συνεργείου συνελήφθησαν

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, έλαβαν κλήση για διάρρηξη αποθήκης στην περιοχή του Ταύρου. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ μετέβησαν στο σημείο και όντως διαπίστωσαν ότι είχε παραβιαστεί το λουκέτο της εισόδου. Εισήλθαν στον χώρο, προκειμένου να τον ερευνήσουν, αντί για τους διαρρήκτες όμως, ανακάλυψαν κάτι άλλο!

Ο χώρος ο οποίος είχε παραβιαστεί, ήταν γεμάτος από σκελετούς, μοτέρ, ανταλλακτικά και αριθμούς κυκλοφορίας μοτοσυκλετών. Κατά την έλεγχο των στοιχείων των αριθμών πλαισίων, κινητήρων και αριθμών κυκλοφορίας, αποκαλύφθηκε ότι ανήκουν σε δίτροχα τα οποία είχαν δηλωθεί ως κλεμμένα! Συνεχίζοντας την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης και ένα δέμα που περιείχε 700 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

image 1

Όπως ήταν λογικό, αναζητήθηκε από την αστυνομία το ποιος δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό και τα στοιχεία κατέδειξαν ως ενοικιαστές, δύο αδέλφια, ιδιοκτήτες ενός συνεργείου μοτοσυκλετών, που χρησιμοποιούσαν τον συγκεκριμένο χώρο ως αποθήκη, για να κρύβουν τα κλεμμένα δίτροχα.

Επιπλέον έρευνα στην οικία των δύο αδελφών, απεκάλυψε και άλλα παρελκόμενα και επί μέρους στοιχεία μοτοσυκλετών, όπως κεντρικές κλειδαριές, fairing και μίζες, ενώ βρέθηκαν επίσης πινακίδια με χτυπημένους αριθμούς πλαισίου, και επιπλέον πινακίδες κυκλοφορίας.

image 2

Απ΄ότι εκτιμάται από την αστυνομία, τα δύο αδέλφια, χρησιμοποιούσαν την αποθήκη ως “διαλυτήριο” των κλεμμένων μοτοσυκλετών, χρησιμοποιώντας τα ανταλλακτικά τους για τις ανάγκες του συνεργείου που διατηρούσαν. Από ότι φαίνεται, η εγκληματική τους δράση δεν σταματούσε μόνο στις κλοπές, αφού πέρα από το δέμα με την κάνναβη, βρέθηκαν στο σπίτι τους επίσης, ζυγαριά ακριβείας, φαλτσέτες, 20 φυσίγγια κυνηγετικής καραμπίνας και αρκετά κινητά τηλέφωνα. Πηγή: Zougla.gr

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 17:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon